Sennheiser en Bose Professional hebben de ideale oplossing voor ingebouwde audio in het plafond voor vergaderruimtes aangekondigd, die geoptimaliseerd is voor geïntegreerde communicatieplatformen zoals Microsoft Teams en Zoom. Ze combineren de eersteklas prestaties van Bose-luidsprekers en Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-microfoon, om een vergaderervaring te bieden die de productiviteit vergroot. De oplossing bevat geen audioapparatuur aan de muren of tafelbladen, waardoor er een modern en opgeruimde vergaderruimte ontstaat. Zo kunnen deelnemers aan de vergadering vrij staan, zitten of bewegen in de ruimte met het vertrouwen dat ze gehoord zullen worden en alles kunnen verstaan.

PRODUCTEN

Met zijn unieke automatische, dynamische beamforming-technologie was de TeamConnect Ceiling 2 plafondmicrofoon al één van de beste op het gebied van audio voor conferentieruimtes.

Met de toevoeging van TruVoicelift en zonecontrole is TeamConnect Ceiling 2 plafondmicrofoon de perfecte audio-oplossing in vergaderruimtes, klaslokalen en andere ruimtes. TeamConnect Ceiling 2 heeft ideaal geluidsbeheer door prioriteitsgebieden toe te voegen (microfoon richt op specifiek deel van de ruimte), vijf geavanceerde aangepaste zones (om ongewenste audiobronnen weer te geven en te onderdrukken) en meer. Dit zorgt voor spraakverstering van deelnemers die aan het praten zijn.

 

Geavanceerde uitsluitingszones

Met 5 geavanceerde uitsluitingszones heb je 100% flexibiliteit en kan je nauwkeurig de positie bepalen van de geluidsbronnen die moeten worden genegeerd door beamtracking (verticaal en horizontaal) in een nieuwe, visueel krachtige 3D-optiek via Sennheiser Control Cockpit.

 

 

 

Prioriteitszone

100% controle door een bepaald gebied van een kamer als prioriteitszone in te stellen, zodat wanneer iemand in deze zone praat, deze prioriteit krijgt op alle anderen die in de kamer praten.

 

 

Alles onder controle

De Microfoon kan eenvoudig bediend en gemonitord worden vanaf een Sennheiser Control Cockpit.

 

Drie installatievarianten

Ingebouwd in het plafond:

De ingebouwde optie van de TeamConnect Celing 2 valt niet op en wordt één met de ruimte door zijn onopvallende design.

 

 

 

 

 

Opgehangen:

De opgehangen optie van de TeamConnect Ceiling 2 is ideaal voor ruimtes met hoge plafonds. De bijbehorende microfoon hangt aan het plafond doormiddel van een optionele bevestigingskit.

 

 

 

 

 

Tegen het plafond gemonteerd

De TeamConnect Ceiling 2 plafondmicrofoon wordt geplaatst met een optionele beugel voor plafondmontage.

 

 

Bose EdgeMax EM180 luidspreker

De Bose Professional EdgeMax luidsprekers zijn ontworpen voor montage in de buurt van wand-plafondgrenzen. De luidsprekers zijn voorzien van de Bose PhaseGuide-technologie die zorgt voor kamervullend geluid. Daarnaast beschikt de EdgeMax EM180 over een hoge frequentie compressiedriver die een uitstekende audiokwaliteit biedt, en een 8-inch woofer voor uitgebreide bas impact.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op door te bellen of mailen.

Bel: (050) 311 00 03  Mail: info@hmb-signaal.nl