Het prijswinnende vergaderscherm

De Sharp Windows Collaboration Display is een interactief, 4K 70″ scherm dat vergaderen een stuk makkelijker maakt. In 2019 wist de Sharp WDC zelfs de Top New Technology (TNT) award te winnen. Hiernaast wist het ook nog eens de best new collaboration board award te winnen tijdens de 2019 ISE. Het bord komt standaard met geïntegreerde Microsoft 365 en is het ideale scherm om mee te vergaderen. Via een USB-C aansluiting kunt altijd snel verbinden met het scherm om zo direct te beginnen met de vergadering. Het scherm beschikt ook over een IoT-sensorhub en een vele meetinstrumenten. Het scherm kan verschillende aspecten tijdens de vergadering meten zoals; aantal deelnemers, temperatuur, vochtigheid, omgevingslicht en de luchtkwaliteitniveau. Het intelligente scherm maakt het dus makkelijk om de ruimte perfect af te stemmen op de vergadering.

Met behulp van de geïntegreerde Sharp WorkSpaces software krijg je ook direct duidelijk inzicht in de verzamelde data. Deze software is een slimmere manier om het gebruik en de omstandigheden van vergaderruimtes te controleren en te verbeteren. Met behulp van de verzamelde data door de IoT-sensorhub en de verschillende meetinstrumenten in combinatie met de slimme software kun je het comfortniveau al snel verhogen.

Het scherm werkt via een plug-and-play methode. Dit betekent dat je het scherm maar aan hoef te zetten of een ander apparaat ermee hoeft te verbinden om te beginnen, je hoeft dus niet langer tien minuten te wachten tot alles is opgestart of alle instellingen eindelijk goed staat. Je ze het scherm aan en je kunt direct beginnen met de vergaderingen.

Producteigenschappen

– interactief 4K 70″ scherm
– Microsoft 365
– IoT-sensorhub
– USB-C aansluiting
– Touchscreen
– Gecertificeerd voor Skype voor Business en Microsoft teams
– Ingebouwde speakers en microfoon

Heb je interesse of wil je meer weten over de Sharp Windows Collaboration Display? Neem dan gerust contact met ons op!