Audiovisuele oplossingen voor een kerk - HMB Signaal

Oplossingen voor religieuze gebouwen

De perfecte akoestiek

Als je mensen op straat zou vragen hoe zij het geluid in een kerk of een ander religieus gebouw zouden moeten omschrijven, krijg je veelal dezelfde antwoorden. Zoals massaal, galmend en dat ze het geluid ook echt voelen. Wij bieden verschillende audiovisuele oplossingen voor een kerk en ontvangstgebouw.

Deze akoestiek creëren wij ook bij onze geluidsinstallaties voor religieuze gebouwen. Een systeem waarbij spraakverstaanbaarheid het belangrijkste is. Daarnaast moet ook de muziek van het orgel, een band en het koor fantastisch klinken. Zodat iedereen de dienst optimaal beleeft.

Daarom hebben wij ook ringleidingsystemen die ervoor zorgen dat ook slechthorenden de dienst kunnen verstaan. Dit doen ze door hun gehoorapparaat te koppelen. Zo ervaart iedereen de dienst optimaal, zoals het zou moeten zijn.

Ook kunnen wij beeld inzetten om een nog betere setting neer te zetten. Bijvoorbeeld door op de schermen de psalmen of andere teksten weer te geven. Dit maakt het niet meer nodig om psalm- en liedboeken te printen waardoor je ook nog eens milieubewust bezig bent.

Verder verzorgen wij ook opname apparatuur voor audio en beeld, zodat de dienst bijvoorbeeld later terug kan worden gekeken of geluisterd. Dit kan gedaan worden voor mensen die het opnieuw willen beleven, maar ook door afwezigen. Eigenlijk onmisbaar voor iedere kerk, moskee of synagoge.

Hiernaast is het ook mogelijk om de dienst te streamen. Je kunt voor elke dienst een uitnodigingslinkje sturen naar leden die er helaas niet bij kunnen zijn. Deze leden kunnen dan live online meekijken met de dienst. Alleen degene die zijn uitgenodigd kunnen live meekijken, hierdoor heb je dus de volledige controle over wie er mee kan kijken.

Wil je meer weten over wat onze audiovisuele oplossingen voor een kerk voor jouw kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Audiovisuele oplossingen voor een kerk

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.