Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs - HMB Signaal

Oplossingen voor onderwijs

Het alles-in-1 concept

Bij educatie wordt elke lesruimte tegenwoordig voorzien van een projector met scherm, een groot formaat beeldscherm of touchscreens/digiborden die de docenten ondersteunen bij zijn werkzaamheden. Leerlingen of studenten concentreren zich veel beter als er op een interactieve manier wordt lesgegeven, bijvoorbeeld met behulp van touchscreens. Wij bieden verschillende soorten audiovisuele oplossingen voor het onderwijs die toegevoegde waarde zijn bij het lesgeven. Heb je ook al een nagedacht over Hybride onderwijs geven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

HMB Signaal heeft het alles-in-1 concept. Op het gebied van audiovisueel zijn wij al sinds 1991 bezig om klanten op een oplossingsgerichte manier te helpen. Service & Onderhoud, een hoog kennisniveau, (merk)onafhankelijk advies, maatwerk, vooruitstrevend en de focus op totaaloplossingen, welke eenvoudig zijn in gebruik staan bij ons hoog in het vaandel.

Voorbeelden van onze oplossingen zijn bijvoorbeeld beeldschermen met optionele touchscreen functie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen ook op verrijdbare trolleys worden gemonteerd. Met deze verrijdbare trolleys kan het scherm makkelijk van lokaal naar lokaal worden gebracht. Ook kun je gemakkelijk met één druk op de knop het scherm van hoogte verstellen. Op deze manier kan elke docent of leerling altijd goed het scherm zien. Naast een verrijdbare trolley is het natuurlijk ook mogelijk om het beeldscherm aan de muur te monteren. Daarnaast kan elk leslokaal niet zonder een draadloos presentatie systeem, geschikt voor docent en student. Ook hiervoor hebben we verschillende oplossingen.

Wij zorgen ervoor dat jouw schoolomgeving op audiovisueel gebied, professioneel en oplossend is geïnstalleerd. Daarnaast hebben wij een eigen montage team die ook bij spoed 24/7 voor je klaar staat! Ook kunnen wij diverse apparatuur in het leslokaal plaatsen om zowel in de klas en online goed les te kunnen geven.

Jouw vraag krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Heb je vragen of wil je meer weten over onze audiovisuele oplossingen voor het onderwijs? Neem dan gerust contact met ons op!

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.