Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs - HMB Signaal

Oplossingen voor onderwijs

Het alles-in-1 concept

Bij educatie wordt elke lesruimte tegenwoordig voorzien van een projector met scherm, een groot formaat beeldscherm of touchscreens/digiborden die de docenten ondersteunen bij zijn werkzaamheden. Een leerling of student vindt een ouderwets groene schoolbord met een stukje krijt niet meer uitdagend en zal zich daardoor minder concentreren op de aangeboden lesstof. Leerlingen of studenten concentreren zich veel meer als er op een interactieve manier wordt lesgegeven, bijvoorbeeld met behulp van digiborden. Wij bieden verschillende soorten audiovisuele oplossingen voor het onderwijs die enorm kunnen helpen bij het lesgeven.

HMB Signaal heeft het alles-in-1 concept. Op het gebied van audiovisueel zij wij al ruim 25 jaar bezig om klanten op een oplossingsgerichte manier te helpen. Service & Onderhoud, een hoog kennisniveau, onafhankelijk advies, maatwerk, vooruitstrevend en de focus op totaaloplossingen, welke eenvoudig zijn in gebruik staan bij ons hoog in het vaandel.

Voorbeelden van onze oplossingen zijn bijvoorbeeld beeldschermen met optionele touchscreen functie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen ook op verrijdbare trolleys worden gemonteerd. Met deze verrijdbare trolleys kan het scherm makkelijk van lokaal naar lokaal worden gebracht. Ook kunt u gemakkelijk met één druk op de knop het scherm van hoogte verstellen. Op deze manier kan elke docent of leerling altijd goed het scherm. Naast een verrijdbare trolley is het natuurlijk ook mogelijk om het beeldscherm aan de muur te monteren.

Wij zorgen ervoor dat uw schoolomgeving op audiovisueel gebied, professioneel en oplossend is geïnstalleerd. Daarnaast hebben wij een eigen montage team die ook bij spoed 24/7 voor je klaar staat!

Jouw vraag krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze audiovisuele oplossingen voor het onderwijs? Neem dan gerust contact met ons op!

Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.