Zakelijke audiovisuele oplossingen - HMB Signaal

Audiovisuele inrichting voor de zakelijke markt

Ga met de tijd mee

Bent u opzoek naar een audiovisuele inrichting voor uw kantoor of vergaderruimte? Dan bent u bij HMB Signaal aan het juiste adres! Wij geven advies, leveren en installeren de nieuwste audiovisuele oplossingen binnen uw kantoor of bedrijf. Hierbij kunt u denken aan geluidsinstallaties, videoconferencing, narrowcasting, draadloos presenteren, presentatieschermen, bedieningspanelen en touchscreens. Wij hebben al jarenlange ervaring met audiovisuele inrichting van kantoren en vergaderruimtes en gaan samen met u op zoek de nieuwste en best passende Zakelijke AV oplossingen.

audiovisuele oplossing voor de zakelijke markt

Onze oplossingen

Hieronder kunt u verschillende voorbeelden vinden van onze zakelijke audiovisuele oplossingen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder staat meer informatie over draadloos presenteren, geluidsinstallaties ,touchtafels, touchscreens, videoconferencing en narrowcasting.

Elke dag wordt er wel een presentatie gehouden in het bedrijfsleven. De spreker vaak strak in pak met een scherpe PowerPoint of Prezi voor een groot beeldscherm. Alles ziet er tip top in orde uit. Behalve één ding,  de eindelange kabels, snoeren en verlopen die overal in de knoop liggen. Het is voor vele een struikelblok. Letterlijk en figuurlijk.

Waarom al die kabels naar je beamer, laptop, tv of ander beeldscherm als het ook draadloos kan? Zelfs een usb-stick is overbodig met het draadloos presenteren van HMB Signaal. Onze draadloze oplossingen zorgen voor een efficiënte en vlekkeloze verloop van uw presentatie of vergadering. Allemaal met maar één druk op de knop.

Het draadloos presenteren is gemakkelijk te gebruiken en werkt op uw tablet, computer, laptop of zelfs telefoon. Tot slot is het veiliger en heeft u weer een struikelblok minder. wij leveren niet alleen de draadloze presentatie systemen maar complete oplossingen. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

U heeft vast weleens nagedacht om de productiviteit van uw werknemers te verhogen? En al vele oplossingen geprobeerd? Zoals het staand werken of een voetbaltafel in de kantine voor wat ontspanning van uw werknemers.

Wij zijn er geen onbekende mee, maar heeft u er weleens over nagedacht om geluid te gebruiken? Zachte achtergrondmuziek die storende geluiden maskeert verhoogt de productiviteit van uw personeel al met 8%. Wat een paar luidsprekers al niet kunnen doen.  

Maar wat dacht uw van zoneregelingen met bluetooth? Dat iedere werknemer zijn eigen muziek kan kiezen voor een bepaalde zone? Laat uw mensen het omgevingsgeluid bepalen wat voor hun prettig is.

Onze geluidinstallaties zijn ook nog eens multifunctioneel. U kan het gebruiken voor de vele presentaties, vergaderingen, congressen en bijeenkomsten. Goed en professioneel geluid is van onschatbare waarde.

Heel veel managers lopen tegen dit probleem aan. Werknemers communiceren en werken steeds minder met elkaar samen. Dit terwijl samenwerken juist zo belangrijk is! Samen bereik je natuurlijk veel meer. Maar binnenkort heeft u weer interactie onder uw werknemers. Hoe? Door het plaatsen van een touchtafel in de vergaderruimte of op een andere plek waar werknemers samen komen.

Andere bedrijven gingen u namelijk al voor en merkten direct resultaat. Er werd weer met elkaar gecommuniceerd. Medewerkers waren druk met elkaar aan het swipen en creëerden zo een positieve sfeer. En van een positieve sfeer komt dan ook een positief resultaat.

De touchtafels zijn daarom de toekomst van het samenwerken.

Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal. Ook in het bedrijfsleven wordt gewerkt met Office 365 en Lync. Een ontwikkeling die veranderingen met zich meebrengt. Behalve op één plek. De vergaderruimte, daar wordt nog vaak teruggegrepen op een whiteboard of een flipover.

Ook wordt er voor presentaties nog steeds een beamer gebruikt, dit terwijl hier geen interactie mee mogelijk is. Waarom wordt alles gemoderniseerd behalve hier? Terwijl hier juist de belangrijkste beslissingen worden genomen. 

Wij vinden dat hier verandering in moet komen. Onze zakelijke audiovisuele oplossingen geven uw vergaderingen weer een impuls.

De nieuwe manier van presenteren is met behulp van touchscreens, gecombineerd met ander aanverwant audiovisueel apparatuur. Er zijn vele mogelijkheden en voordelen van presenteren met een touchscreen. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om interactief te presenteren, maar er kunnen ook eenvoudig notities worden gemaakt en die kunnen vervolgens makkelijk worden opgeslagen en gedeeld.

Videoconferencing Groningen Friesland DrentheDe digitalisering heeft al vele veranderingen met zich meegebracht. Van werken in de ‘cloud’ tot aan het samenwerken met hulp van touchscreens. Behalve op één punt, want de accountmanagers vliegen nog overal heen en er wordt op de meest verre locaties nog vergaderd, of klanten bezocht. Dit zou toch veel efficiënter kunnen, zou je zeggen?

Wat dacht je van een oplossing die snel en persoonlijk contact overal waar je maar wilt mogelijk maakt? Verklein daarmee de afstanden en kom weer in verbinding met elkaar. U kunt met onze systemen eenvoudig en probleemloos met collega’s of potentiële klanten videobellen. videoconferencing(ook wel videovergaderen genoemd) brengt vele voordelen met zich mee.

Wereldwijd contact zonder files, overnachtingen en een enorme reistijd. Daarnaast kan je je eigen tijd beter gebruiken en dat verhoogt weer de productiviteit. Oh ja, tot slot is uw bedrijf hiermee ook nog eens milieubewust bezig en krijgt u een nog positiever imago bij het publiek. 

Wilt u meer weten over videoconferencing? Klik dan hier.

Met de narrowcasting systemen van HMB Signaal kunt u op een slimme manier informatie weergeven aan uw publiek of personeel. Deze informatie kan dus gaan over promoties, acties of extra informatie van jou als bedrijf en kan worden aangevuld met live RSS nieuws feeds, buienradar of zelfs actuele bus aankomst en vertrektijden. Niet alleen in receptieruimtes kan dit interessant zijn, ook in kantoorruimtes, wachtruimtes en kantines is het gebruik van narrowcasting een fantastisch systeem om uw bezoekers en personeel actueel van informatie voorzien.Veel bedrijven zoeken naar een goede manier om te kunnen communiceren met hun bezoekers of medewerkers. 

Onze narrowcasting systeem kan vanuit elke gewenste locatie aangestuurd d.m.v. ons CMS systeem.Onze oplossingen kunnen worden geïnstalleerd binnen een eigen IT-omgeving, maar wordt ook aangeboden als cloud oplossing. Deze is schaalbaar, kosten efficient en uiterst flexibel, Out-of-the-box, binnen enkele minuten geïnstalleerd

Voor een betaalbaar, eenvoudig en gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem bent u bij HMB Signaal aan het juiste adres. Wilt u meer weten over narrowcasting? Klik dan hier.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze zakelijke audiovisuele oplossingen, waaronder; draadloos presenteren, geluidinstallaties de touchtafel, touchscreens of videoconferencing/videovergaderen? Neem dan gerust contact met ons op!

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.