Zakelijke audiovisuele oplossingen - HMB Signaal

Audiovisuele inrichting voor de zakelijke markt

Investeer in goed AV apparatuur!

Ben je opzoek naar een nieuwe of vervangende audiovisuele inrichting voor jouw kantoor of vergaderruimte? Dan ben je bij HMB Signaal aan het juiste adres! Wij geven advies, leveren en installeren de nieuwste audiovisuele oplossingen binnen jouw kantoor of bedrijf. Hierbij kun je denken aan geluidsinstallaties, videoconferencing, narrowcasting, draadloos presenteren, presentatieschermen, bedieningspanelen en touchscreens. Wij hebben al jarenlange ervaring met audiovisuele inrichting van kantoren en vergaderruimtes en gaan samen met jou op zoek de nieuwste en best passende Zakelijke AV oplossingen.

audiovisuele oplossing voor de zakelijke markt

Onze oplossingen

Hier kun je verschillende voorbeelden vinden van onze zakelijke audiovisuele oplossingen. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Hieronder staat meer informatie over draadloos presenteren, geluidsinstallaties ,touchtafels, touchscreens, videoconferencing en narrowcasting

Elke dag wordt er wel een presentatie gehouden in het bedrijfsleven. De spreker vaak strak in pak met een scherpe PowerPoint of Prezi voor een groot beeldscherm. Alles ziet er tip top in orde uit. Behalve één ding,  de eindeloze lange kabels, snoeren en verlopen die overal in de knoop liggen. Het is voor vele een struikelblok. Letterlijk en figuurlijk.

Waarom al die kabels naar je beamer, laptop, tv of ander beeldscherm als het ook draadloos kan? Zelfs een usb-stick is overbodig met de draadloos presentatie oplossingen van HMB Signaal. Onze draadloze oplossingen zorgen voor een efficiënte en vlekkeloze verloop van jouw presentatie of vergadering. Allemaal met maar één druk op de knop.

Het draadloos presenteren is eenvoudig te gebruiken en werkt op een tablet, computer, laptop of zelfs telefoon. Tot slot is het veiliger en zo heb je weer een struikelblok minder. Wij leveren niet alleen de draadloze presentatie systemen maar complete oplossingen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Je hebt vast weleens nagedacht om de productiviteit van jouw werknemers te verhogen? En al vele oplossingen geprobeerd? Zoals het staand werken of een voetbaltafel in de kantine voor wat ontspanning van de werknemers.

Wij zijn er geen onbekende mee, maar heb je er weleens over nagedacht om geluid te gebruiken? Zachte achtergrondmuziek die storende geluiden maskeert verhoogt de productiviteit van het personeel al met 8%. Wat een paar luidsprekers al niet kunnen doen.  

En wat dacht je van zoneregelingen met bluetooth? Dit zorgt ervoor dat iedere werknemer zijn eigen muziek kan kiezen voor een bepaalde zone? Laat jouw mensen het omgevingsgeluid bepalen wat voor hun prettig is.

Onze geluidinstallaties zijn ook nog eens multifunctioneel. Je kan het gebruiken voor de vele presentaties, vergaderingen, congressen en bijeenkomsten. Goed en professioneel geluid is van onschatbare waarde.

Heel veel managers lopen tegen dit probleem aan. Werknemers communiceren en werken steeds minder met elkaar samen. Dit terwijl samenwerken juist zo belangrijk is! Samen bereik je natuurlijk veel meer. Maar binnenkort heb je weer interactie onder je werknemers. Hoe? Door het plaatsen van een touchtafel in de vergaderruimte of op een andere plek waar werknemers samen komen.

Andere bedrijven gingen je namelijk al voor en merkten direct resultaat. Er werd weer met elkaar gecommuniceerd. Medewerkers waren druk met elkaar aan het swipen en creëerden zo een positieve sfeer. En van een positieve sfeer komt dan ook een positief resultaat.

De touchtafels zijn daarom de toekomst van het samenwerken.

Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal. Ook in het bedrijfsleven wordt gewerkt met Office 365 en Lync. Een ontwikkeling die veranderingen met zich meebrengt. Behalve op één plek. De vergaderruimte, daar wordt nog vaak teruggegrepen op een whiteboard of een flipover.

Ook wordt er voor presentaties nog steeds een beamer gebruikt, dit terwijl hier geen interactie mee mogelijk is. Waarom wordt alles gemoderniseerd behalve hier? Terwijl hier juist de belangrijkste beslissingen worden genomen. 

Wij vinden dat hier verandering in moet komen. Onze zakelijke audiovisuele oplossingen geven jouw vergaderingen weer een impuls.

De nieuwe manier van presenteren is met behulp van touchscreens, gecombineerd met ander aanverwant audiovisueel apparatuur. Er zijn vele mogelijkheden en voordelen van presenteren met een touchscreen. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om interactief te presenteren, maar er kunnen ook eenvoudig notities worden gemaakt en die kunnen vervolgens makkelijk worden opgeslagen en gedeeld.

Videoconferencing Groningen Friesland DrentheDe digitalisering heeft al vele veranderingen met zich meegebracht. Van werken in de ‘cloud’ tot aan het samenwerken met hulp van touchscreens. Behalve op één punt, want de accountmanagers vliegen nog overal heen en er wordt op de meest verre locaties nog vergaderd, of klanten bezocht. Dit zou toch veel efficiënter kunnen, zou je zeggen?

Wat dacht je van een oplossing die snel en persoonlijk contact overal waar je maar wilt mogelijk maakt? Verklein daarmee de afstanden en kom weer in verbinding met elkaar. Je kunt met onze systemen eenvoudig en probleemloos met collega’s of potentiële klanten videobellen. Videoconferencing(ook wel videovergaderen genoemd) brengt vele voordelen met zich mee.

Wereldwijd contact zonder files, overnachtingen en een enorme reistijd. Daarnaast kan je je eigen tijd beter gebruiken en dat verhoogt weer de productiviteit. Oh ja, tot slot is jouw bedrijf hiermee ook nog eens milieubewust bezig en krijg je een nog positiever imago bij het publiek. 

Wil je meer weten over videoconferencing? Klik dan hier.

Met de narrowcasting systemen van HMB Signaal kun je op een slimme manier informatie weergeven aan jouw publiek of personeel. Deze informatie kan dus gaan over promoties, acties of extra informatie van jou als bedrijf en kan worden aangevuld met live RSS nieuws feeds, buienradar of zelfs actuele bus aankomst en vertrektijden. Niet alleen in receptieruimtes kan dit interessant zijn, ook in kantoorruimtes, wachtruimtes en kantines is het gebruik van narrowcasting een fantastisch systeem om bezoekers en personeel actueel van informatie voorzien. Veel bedrijven zoeken naar een goede manier om te kunnen communiceren met hun bezoekers of medewerkers. 

Onze narrowcasting systeem kan vanuit elke gewenste locatie aangestuurd d.m.v. ons CMS systeem. Onze oplossingen kunnen worden geïnstalleerd binnen een eigen IT-omgeving, maar wordt ook aangeboden als cloud oplossing. Deze is schaalbaar, kosten efficient en uiterst flexibel, Out-of-the-box, binnen enkele minuten geïnstalleerd

Voor een betaalbaar, eenvoudig en gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem ben je bij HMB Signaal aan het juiste adres. Wil je meer weten over narrowcasting? Klik dan hier.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze zakelijke audiovisuele oplossingen, waaronder; draadloos presenteren, geluidinstallaties de touchtafel, touchscreens of videoconferencing/videovergaderen? Neem dan gerust contact met ons op!

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.