Draadloos presenteren - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Een vergadering opstarten is meestal een stressvol proces. Welke kabels heb ik nodig om de laptop van de presentator aan te sluiten? Heb ik nog een verloopstekker nodig? Welk programma gebruikt hij of zij? Je wilt immers geen tijd verspillen aan het juist instellen van alle apparatuur, want de vergadering zelf is waarom je hier zit. Dit vormt een probleem bij vele kantoren die regelmatig vergaderen. Gelukkig heeft de techniek niet stil gestaan en zijn er nu oplossingen voor alle verschillende types vergaderruimten. Van een huddle-room tot boardroom, draadloos presenteren bied de oplossing.

Draadloos presenteren

Hoe werkt het?

Een afkorting die je wellicht wel voorbij heeft zien komen is B.Y.O.D. oftewel Bring Your Own Device. Dit is een term die ook met draadloos presenteren te maken heeft. Bij een draadloze presentatie kun je namelijk vanaf elk willekeurig apparaat een bestand sturen naar de centrale computer in de ruimte die dit op het grote beeldscherm (of schermen) weergeeft. Die centrale computer lost meerdere problemen in 1 keer op. Je hoeft nergens kabels aan te sluiten, nergens instellingen aan te passen of je af te vragen of het apparaat überhaupt werkt met het presentatiescherm. Of het nu een Iphone is, de nieuwste Android tablet of een oude laptop een draadloos vergadersysteem kiest automatisch de beste instellingen en geeft het bestand weer op het scherm.

Onze oplossingen

Wij hebben meerdere oplossingen; een tool om draadloos te streamen van één apparaat naar één beeldscherm tot meerdere apparaten op 2 beeldschermen, of zelfs een draadloos vergadersysteem welke ook de touch van jouw tablet kan overbrengen op het centrale scherm. Elke organisatie vraagt om specifieke oplossingen. Bij het ene bedrijf is alleen het tonen van een projectfoto voldoende, terwijl bij de ander meerdere documenten tegelijkertijd in beeld moeten zijn waar ook meerdere mensen tegelijkertijd aan kunnen werken. Zelfs een koppeling met een aanwezig domotica-systeem is mogelijk, zodat bij voorbeeld de airco de ruimte al op temperatuur heeft gebracht voordat de meeting begonnen is.
Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op en laat je informeren naar de mogelijkheden.