Live streaming - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Live streaming

Wij zijn gewend om bijeenkomsten te organiseren in grote zalen voor grote groepen mensen. Helaas wordt deze mogelijkheid beperkt voor nu. Heb je een evenement of gebeurtenis waarbij normaliter veel mensen op af zouden komen, maar ben je bang dat je daardoor niet aan de richtlijn van maximaal toegestane personen voldoet? Wellicht is de mogelijkheid het te streamen een oplossing. Op deze manier kun je de ruimte gebruiken voor het maximaal toegestane gasten, en tegelijkertijd een vrijwel onbeperkt aantal mensen de bijeenkomst vanuit huis laten meekijken.

Live streaming HMB Signaal

Hoe het werkt

De ruimte kan ingericht worden zoals je dat normaliter ook zou doen; 

  • Beeldschermen 
  • Microfoons
  • Luidsprekers 

Wij zorgen dat op één of, indien gewenst, meerdere plekken een camera’s geplaatst wordt die alles vastleggen.  De spreker krijgt een microfoon zoals bij een normale bijeenkomst en hoeft zich van de camera’s niets aan te trekken. Wij bedienen de camera’s en zorgen dat beeld en geluid zonder omgevingsgeluid samen komen en via een beveiligde verbinding bij het streamingplatform terecht komen. De genodigden die vanuit huis mee willen kijken krijgen op uitnodiging een unieke link in hun mailbox, waarmee ze toegang krijgen tot de livestream. Op deze manier verbinden maakt de livestream erg goed beveiligd tegen ongenodigden. Na afloop van de bijeenkomst is deze nog terug te kijken via de link. Tevens kan er een opname gemaakt worden die op een USB-stick of via filetransfer toegestuurd kan worden.  

Wat heb je nodig?

Het belangrijkste is een stabiele bedrade of draadloze internetverbinding met tenminste 4Mbit bandbreedte. Onze voorkeur gaat uit naar een bedrade verbinding, omdat dit minder storingsgevoelig is. Verder voldoende ruimte waar de techniek kan plaatsnemen achter het apparatuur. Dit kan achter in de ruimte zijn.

Contactgegevens

Ben je geïnteresseerd in, of wil je meer weten over live streaming? Neem dan gerust contact met ons op!