HMB Signaal ondersteunt in uw zoektocht naar audiovisuele oplossingen

HMB Signaal is al ruim 25 jaar dé Specialist op het gebied van interactieve, multimediale en innovatieve toepassingen voor professioneel beeld, geluid en licht. Welk evenement u ook organiseert of wat u ook presenteert, HMB Signaal zorgt ervoor dat alles tot in de detail geregeld is.

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zo kunt u rekenen op een partner met gespecialiseerde vakkennis en een neus voor innovatieve producten. Onze oplossingsgerichte aanpak zal u zeker aanspreken. Uw doelstellingen en budgetwensen staan centraal in al onze werkzaamheden en we denken graag met u mee.

Neem contact op

Geschiedenis

Na zijn succesvolle studie aan de Sound Acadamy in Hilversum begon Marcel Bos aan een glansrijke carrière als DJ. Al snel bleek dat Marcel’s passie voor de muziek gerechtvaardigd was, want naast het draaien voor volle zalen ontwikkelde diezelfde passie zich ook op een andere manier.  

Met de kennis en de ervaringen opgedaan tijdens zijn studie en het DJ’en, richtte Marcel  in 1991 HMB Signaal op, met als hoofddoel oplossingen te bieden op het gebied van audio. Hij ontwikkelde zijn commerciële talenten nog verder en breidde de specialiteiten van HMB Signaal uit met audiovisuele oplossingen. Wat in 1991 klein begon is nu uitgegroeid tot een professioneel audiovisueel specialist.

Marcel Bos - eigenaar HMB Signaal

Innovatie & Interactie

Dat HMB Signaal een neus heeft voor innovatieve en interactieve multimedia weet u inmiddels wel. Waar onze kracht ligt is het aanbieden van een compleet pakket waarin wij de nieuwste technologieën proberen samen te brengen. Wij zijn uw specialist voor het uitwerken van uw ideeën, van tekening naar het samenstellen en assembleren van de nieuwste technische mogelijkheden in uw unieke concept! Zo proberen wij de beleving van uw doelgroep volledig te prikkelen door middel van zien, horen en beleven door gebruik te maken van zoveel mogelijk zintuigen. U kunt hierbij denken aan geur, geluid, beeld, touchscreens, interactieve sensoren en innovatieve software!

Totaaloplossingen

HMB Signaal verkoopt en verhuurt beeld, geluid, licht en multimedia. Wij luisteren naar uw wensen en geven vervolgens graag een advies op maat. Indien u een keuze heeft gemaakt, kan HMB Signaal voor u op locatie de apparatuur installeren, programmeren, onderhouden en, indien gewenst, óók bedienen. HMB Signaal biedt een uitstekende After-Sales policy die u zeker zal aanspreken. Wij denken graag met u mee en werken altijd naar totaaloplossingen.

HMB Signaal streeft naar Totaaloplossingen op maat. Of het nou om een (her)opening, bedrijfsfeest, congres, eerste paal slaan of standontwerp/bouw gaat, wij weten wat u nodig heeft om van uw evenement een daverend succes te maken.

Wij hebben alle ideeën, kennis en ervaring in huis voor voorbereiding, organisatie en realisatie van uw evenement. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een lijst opgesteld met alle belangrijke aandachtspunten. Die lijst omvat punten als vergunningen en veiligheid, maar ook voorzieningen zoals de tijdelijke aanleg van stroom, toiletten, garderobe, schoonmaak, parkeerplaatsen, bewaking en EHBO.

Daarnaast denken wij met u mee. Van relatiegeschenk tot openingshandeling en van warme snack tot compleet buffet. Allemaal zaken waarin wij u als geen ander kunnen adviseren en bijstaan. Als u dat wenst organiseren en realiseren wij uw volledige opening.

Klik hier voor meer informatie over onze verhuur

Bij HMB Signaal kunt u terecht voor een complete installatie of individuele producten uit ons ruime assortiment aan toepassingen en merken voor beeld, geluid, licht en multimedia. Wij staan bekend om onze goede en snelle service en proberen via maatwerk aan al uw wensen te voldoen. Hierbij proberen wij altijd een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden. Wij verzorgen hierbij ook altijd een veilige en professionele installatie, door onze goed opgeleide vakmensen met passie voor hun vak.

Natuurlijk ondersteunen we u bij het maken van uw keuze en voorzien wij u graag van een totaaloplossing. Door een helder advies en met uw wensen, budget, gebruikersdoeleinden en bedieningsgemak als uitgangspunt zijn wij uw partner in interactieve audiovisuele oplossingen.

Heeft u een product of opdracht in gedachten die wij voor u mogen uitvoeren? Dan kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een demonstratie in onze showroom.

Klik hier voor meer informatie over onze verkoop

Kortom; wij beschikken over de kennis en ervaring om voor u van A tot Z te helpen. Wij willen van uw evenement graag een spraakmakend en verrassend evenement maken of u de beste producten uit onze verkoop leveren. Wij zijn slagvaardig, hebben de juiste mensen, van technicus tot projectmanager en wij bewaken uw budget. Voor al deze zaken bent u bij HMB Signaal aan het goede adres. Wij beloven dat wij uw verwachtingen zullen waarmaken.

Volg ons op Facebook
Deze klanten gingen u voor
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl