Over HMB Signaal - Uw audiovisuele specialist in Groningen en omgeving

Over ons

teamfoto HMB SIgnaal

HMB Signaal ondersteunt in jouw zoektocht naar audiovisuele oplossingen

Bij HMB Signaal werken leergierige mensen met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de techniek van beeld en geluid. Innovaties ontstaan spontaan bij ons op de werkvloer. Het begint vaak met een wens of uitdaging van onze klanten, dan begint het bij ons al te borrelen. Uiteindelijk komen we samen tot een oplossing, die de verwachtingen overtreft en waarmee we je graag verrassen. Zo blijven we de beste partner voor beeld en geluid.

Innovatie & Interactie

Door de jaren heen is er veel kennis  over beeld, geluid en andere multimedia opgedaan. Dit voor zowel voor verhuur als voor vaste audiovisuele installaties. Door onze ervaring leveren wij kwaliteit en beschikken wij over de benodigde know-how om je te helpen en te ondersteunen waar nodig is. 

Onze visie is om in de toekomst nog steeds elke klant te blijven verrassen. Wij doen dit tegenwoordig aan de hand van het activeren van de zintuigen. Iets moet je kunnen horen, het moet tastbaar en natuurlijk ook zichtbaar zijn. Dit zorgt allemaal voor die éné unieke beleving. Op die manier prikkelen wij jouw doelgroep, want iedereen weet dat één beeld meer zegt dan 1000 woorden!

Overzicht van onze klanten

Soms zeggen beelden meer dan 1000 woorden, hiernaast een impressie waarmee je een algemene indruk krijgt van alle werkzaamheden en diverse vaste klanten die wij al jaren naar tevredenheid voorzien van diverse installaties.

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.