Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC - HMB Signaal

De Bose Noice Cancelling Headphones 700 UC

Noice cancelling koptelefoon

De koptelefoon speciaal voor thuiswerken​

Tegenwoordig werken er steeds meer mensen vanuit huis, en hoewel dit zeker voordelen met zich mee brengt, zitten hier ook nadelen aan. Thuis raken mensen namelijk veel sneller afgeleid dan wanneer ze vanaf een kantoor werken. De Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC is een professionele koptelefoon die speciaal is ontworpen om het thuiswerken makkelijker te maken.

Bose noice cancelling headphones 700 UC

Waarom deze Bose koptelefoon?

De koptelefoon weet thuiswerken te bevorderen doormiddel van een paar verschillende manieren. De eerste manier is met behulp van 11 ingebouwde niveaus van noise cancelation. Aan de hand van deze 11 niveaus kun je altijd zelf kiezen hoeveel omgevingsgeluid je wilt horen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je jezelf helemaal wilt afsluiten van de omgeving of dat je juist alles duidelijk wilt horen. Een andere manier waarop de Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC thuiswerken weet te bevorderen is met behulp van 4 ingebouwde microfoons. Deze microfoons kunnen tijdens een online (video)vergadering jouw stem isoleren en al het omgevingsgeluid weglaten. Op deze manier hebben jouw collega’s geen last van ruis wanneer je aan het woord bent.

De bluetooth verbinding

Ook beschikt de Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC over een bluetooth module die je gemakkelijk via USB kunt aansluiten op jouw computer of laptop. Deze module zorgt er niet alleen voor dat je de koptelefoon snel kan verbinden met jouw computer of laptop, maar hiermee weet je ook zeker dat de koptelefoon altijd een stabiele verbinding heeft. Ondanks deze module is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om de koptelefoon via bluetooth zelf te verbinden met een apparaat, zoals bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

Meer weten of geïnteresseerd?

De Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC is de ideale koptelefoon voor iedereen die vanuit huis werkt. Met behulp van zowel noice cancelation als vier ingebouwde microfoons weet je zeker dat je collega’s goed kan verstaan en andersom ook. Wanneer je bij ons deze koptelefoon bestelt krijgt je niet alleen de koptelefoon, de bluetooth module en een oplaadkabel, maar ook een compacte tas om je koptelefoon in op te bergen. Op deze manier blijft je koptelefoon beschermt wanneer je deze niet gebruikt. De koptelefoon is beschikbaar in zowel een zwarte als een zilveren kleur. Wil je meer weten over dit product of ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!