Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC - HMB Signaal

De Bose Noice Cancelling Headphones 700 UC

Noice cancelling koptelefoon

De koptelefoon speciaal voor thuiswerken​

Tegenwoordig werken er steeds meer mensen vanuit huis, en hoewel dit zeker voordelen met zich mee brengt, zitten hier ook nadelen aan. Thuis raken mensen namelijk veel sneller afgeleid dan wanneer ze vanaf een kantoor werken. De Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC is een professionele koptelefoon die speciaal is ontworpen om het thuiswerken makkelijker te maken.

Bose noice cancelling headphones 700 UC

Waarom deze Bose koptelefoon?

De koptelefoon weet thuiswerken te bevorderen doormiddel van een paar verschillende manieren. De eerste manier is met behulp van 11 ingebouwde niveaus van noise cancelation. Aan de hand van deze 11 niveaus kunt u altijd zelf kiezen hoeveel omgevingsgeluid u wilt horen. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u uzelf helemaal wilt afsluiten van de omgeving of dat u juist alles duidelijk wilt horen. Een andere manier waarop de Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC thuiswerken weet te bevorderen is met behulp van 4 ingebouwde microfoons. Deze microfoons kunnen tijdens een online (video)vergadering uw stem isoleren en al het omgevingsgeluid weglaten. Op deze manier hebben uw collega’s geen last van ruis wanneer u aan het woord bent.

De bluetooth verbinding

Ook beschikt de Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC over een bluetooth module die u gemakkelijk via USB kunt aansluiten op uw computer of laptop. Deze module zorgt er niet alleen voor dat u de koptelefoon snel kan verbinden met uw computer of laptop, maar hiermee weet u ook zeker dat de koptelefoon altijd een stabiele verbinding heeft. Ondanks deze module is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om de koptelefoon via bluetooth zelf te verbinden met een apparaat, zoals bijvoorbeeld uw mobiele telefoon.

Meer weten of geïnteresseerd?

De Bose Noise Cancelling Headphone 700 UC is de ideale koptelefoon voor iedereen die vanuit huis werkt. Met behulp van zowel noice cancelation als vier ingebouwde microfoons weet u zeker dat u uw collega’s goed kan verstaan en andersom ook. Wanneer u bij ons deze koptelefoon besteld krijgt u niet alleen de koptelefoon, de bluetooth module en een oplaadkabel, maar ook een compacte tas om uw koptelefoon in op te bergen. Op deze manier blijft uw koptelefoon beschermt wanneer u deze niet gebruikt. De koptelefoon is beschikbaar in zowel een zwarte als een zilveren kleur. Wilt u meer weten over dit product of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!