Geluid huren -Groningen -Friesland -Drenthe - HMB Signaal

Geluid huren in Groningen

Professioneel geluid huren

Wil je een bijeenkomst organiseren waarbij je, uiteraard, aan de 1,5 meter regel kunt voldoen? Wij beschikken over de ervaring en kennis van tijdelijke en permanente audiovisuele oplossingen! Je kunt bij ons terecht voor het huren van veel verschillende soorten audio-apparatuur. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld niet alleen microfoons huren of luidsprekers huren, maar ook nog veel meer. Voor het huren van geluid bent je bij HMB Signaal aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat onder andere uit;

  • Luidsprekers, de uiterst slanke en elegante Bose L1
  • De Bose S1 accu luidspreker
  • Versterkers
  • Mengtafels
  • Microfoons, zowel bedrade als draadloze microfoons
  • Bediening van geluid tijdens jouw bijeenkomst
  • En nog veel meer

Wij kunnen dit op locatie integreren met het meubilair, zodat de audiovisuele apparatuur esthetisch is weggewerkt. Dit wordt allemaal snel en met een fantastische service gedaan, iets wat je zoekt in een AV-bedrijf. Wij verhuren beeld en geluid door heel Nederland en beschikken over verschillende A-merken zoals Bose en SENNHEISER. Als Bose Pro partner zijn wij ook nog eens in staat om als enige bedrijf in de provincie Groningen de professionele audiosystemen van Bose aan te bieden. Wij nemen je zorgen weg en maken van elk evenement een succes. Van zakelijke meetings tot aan uitvaarten, wij creëren de passende sfeer die je nodig hebt.

Heb je juist zojuist gezocht op “Geluid huren Groningen”? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook buiten Groningen zijn wij actief, wij helpen je overal door heel Nederland.

Neem gerust contact met ons op om je te laten informeren over hoe we je van dienst kunnen zijn.

microfoons

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.