Geluid huren -Groningen -Friesland -Drenthe - HMB Signaal

Geluid huren in Groningen

Professioneel geluid huren

Wilt u een bijeenkomst organiseren waarbij u, uiteraard, aan de 1,5 meter regel kunt voldoen? Wij beschikken over de ervaring en kennis van tijdelijke en permanente audiovisuele oplossingen! U kunt bij ons terecht voor het huren van veel verschillende soorten audio-apparatuur. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld niet alleen microfoons huren of luidsprekers huren, maar ook nog veel meer. Voor het huren van geluid bent u bij HMB Signaal aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat onder andere uit;

  • Luidsprekers, de uiterst slanke en elegante Bose L1
  • De Bose S1 accu luidspreker
  • Versterkers
  • Mengtafels
  • Microfoons, zowel bedrade als draadloze microfoons
  • Bediening van geluid tijdens uw bijeenkomst
  • En nog veel meer

Wij kunnen dit op locatie integreren met het meubilair, zodat de audiovisuele apparatuur esthetisch is weggewerkt. Dit wordt allemaal snel en met een fantastische service gedaan, iets wat u zoekt in een AV-bedrijf. Wij verhuren beeld en geluid door heel Nederland en beschikken over verschillende A-merken zoals Bose en SENNHEISER. Als Bose Pro partner zijn wij ook nog eens in staat om als enige bedrijf in de provincie Groningen de professionele audiosystemen van Bose aan te bieden. Wij nemen uw zorgen weg en maken van elk evenement een succes. Van zakelijke meetings tot aan uitvaarten, wij creëren de passende sfeer die u nodig heeft.

Heeft u juist zojuist gezocht op “Geluid huren Groningen”? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook buiten Groningen zijn wij actief, wij helpen u overal door heel Nederland.

Neem gerust contact met ons op om u te laten informeren over hoe we u van dienst kunnen zijn.

microfoons

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.