Geluid huren in Groningen en omgeving - HMB Signaal

Geluid huren in Groningen

Professioneel geluid huren

Organiseert u een fantastisch evenement of heeft binnenkort u een een belangrijk congres? U wilt dit natuurlijk ondersteunen met passend beeld en geluid. Dit zijn lastige zaken waar u niet te lang mee bezig wilt zijn. Wij beschikken wel over de ervaring en kennis van tijdelijke en permanente audiovisuele oplossingen! Wij bieden een groot assortiment van geluid aan wat u bij ons kunt huren bestaand uit onder andere;

  • Luidsprekers, accu luidsprekers en toebehoren
  • Versterkers
  • Mengtafels
  • Microfoons, zowel bedraad als draadloos
  • Bediening van geluid tijdens uw bijeenkomst
  • En nog veel meer

Wij kunnen dit op locatie integreren met het meubilair, zodat de audiovisuele apparatuur esthetisch is weggewerkt. Dit wordt allemaal snel en met een fantastische service gedaan, iets wat u zoekt in een AV-bedrijf. Wij verhuren beeld en geluid door heel Nederland en beschikken over verschillende A-merken zoals Bose en SENNHEISER. Als Bose Pro partner zijn wij ook nog is in staat om als enige bedrijf in de provincie Groningen de professionele audiosystemen van Bose aan te bieden. Wij nemen u zorgen weg en maken van elk evenement een daverend succes. Van kleine zakelijke meetings tot aan omvangrijke evenementen, wij creëren de passende sfeer die u nodig heeft.

Heeft u juist zojuist gezocht op “Geluid huren Groningen”? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook buiten Groningen zijn wij actief, wij helpen u overal door heel Nederland.

Neem snel contact met ons op en laat weten waar naar u opzoek bent en wij zullen u met advies op maat verder helpen

Geluid huren

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.