Kids corner - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

De kids corner

kids corner

De kids corner

Wilt u de kinderen van uw klanten vermaken in uw winkel? Met onze Kids-corner is dit mogelijk. Onze Kids-corner is een plek waar uw klanten hun kinderen tijdelijk kunnen laten spelen terwijl ze aan het winkelen zijn. Op deze manier kunnen uw klanten rustig winkelen terwijl de kinderen zich vermaken. Een oplossing waar iedereen blij mee is!

kids corner

Wat zijn de mogelijkheden?

Onze Kids-corner bestaat uit een tafel met een ingebouwde touchscreen. Op deze tafel kunnen verschillende kinderen dan samen spelletjes spelen. Er kunnen maximaal vier kinderen tegelijkertijd gebruik maken van één touch-tafel. De geïnstalleerde spelletjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder. Deze touch-tafel bestaat uit een Full HD touchscreen (verschillende formaten mogelijk) met 4mm gehard glas over de gehele bovenzijde. Op deze manier weet u zeker dat het scherm niet snel kapot zal gaan. De behuizing is van solide metaal een heeft afgeronde zijdes, waardoor de tafel veilig in gebruik is. De behuizing is tevens naar wens te customizen. Ook komt deze touch-tafel met ingebouwde luidsprekers.

kids corner

Volledig aanpasbaar

Onze Kids-corner is volledig aanpasbaar. Zo kunnen wij de zijkanten voorzien van kleuren die bij uw huisstijl passen. Ook is het mogelijk om de software aan te passen op uw huisstijl. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo laten zien op het startscherm. Veel van deze spelletjes kunnen ook nog eens worden aangepast naar uw huisstijl. Zo kunt u bijvoorbeeld memory laten spelen met foto’s van uw producten of een quiz maken over uw bedrijf. De touch-tafel komt standaard met deze zeven geïntegreerde spelletjes;
- Memory
- Verschillende puzzels
- Tekenblok
- Een quiz - Een wedstrijd quiz (hierbij kunnen de kinderen tegen elkaar een quiz doen, wie het eerste het goede antwoord geeft krijgt een punt)
- Match (breng verschillende foto’s naar de juiste kant van de tafel)
- Digitaal shuffleboard
Wilt u meer weten over of bent u geïnteresseerd in dit product? Neem dan gerust contact met ons op!