Audiovisuele oplossingen voor bij sport - beeld en geluid - HMB Signaal

Oplossingen voor sport

De beste sportbeleving

Bent je op zoek naar professionele audiovisuele oplossingen voor de sport om een onvergetelijke beleving te creëren? Een beleving die past bij het mooiste wat er is, SPORT. Zodat alle onvergetelijke momenten worden ondersteunt door de beste beeld en/of geluidsystemen.

Wij hebben al vele sportaccommodaties voorzien van diverse beeld- en geluidsystemen zoals de ijshallen in Kardinge, alle zwembaden voor de gemeente Groningen, meerzone audio installaties in Sportpark Europapark, en het topsportcentrum van FC Groningen. Maar zo doen wij ook alle sportaccommodaties voor de gemeente Groningen. Wij verzorgen daarbij de geluidsystemen en installaties die het mogelijk maken om commentaar te geven, berichten om te roepen of om (achtergrond)muziek af te spelen, en narrowcasting systemen.

Ook kunnen wij bij zwembaden, ijshallen, fitnessruimtes, gymzalen, turnhallen of stadions beeldschermen ophangen die de standen of het wedstrijdschema mooi groot weergeven. Onze audiovisuele oplossingen voor sport zijn bij alle denkbare accommodaties te gebruiken.

Verder richten wij ook de kantines, kleedkamers en entree hallen in met tv schermen in waarbij ook narrowcasting mogelijk is. Op die manier breng je elke ruimte weer tot leven, zodat overal passend beeld en geluid aanwezig is, waarbij de bezoeker op juiste wijze geïnformeerd is.

Al onze luidsprekers en beeldschermen kunnen worden voorzien van een beschermkorf of een beschermbak. Hierdoor weet je zeker dat jouw audiovisuele oplossing goed beveiligd is en de kans op schade minimaal is op de plaatsen waar balsporten gespeeld worden. Ook kunnen wij de luidsprekers beveiligen met staalkabels zodat deze aardbevingsproof bevestigd zijn. Mocht de beugel door een aardbeving los komen, dan zit jouw apparaat nog veilig vast aan een staalkabel waardoor deze niet op de grond zal vallen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op!

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.