Uitvaart audiovisuele oplossingen - van HMB Signaal

Oplossingen voor uitvaartceremonies

Een dag die ten koste van alles perfect moet verlopen

Een uitvaart is een hele bijzondere dag die ten koste van alles perfect moet verlopen. Een goede voorbereiding en vooral kennis van zaken is daarin noodzakelijk. Wij ondersteunen je daarom met verschillende audiovisuele oplossingen en adviezen voor bij een uitvaart.

Er zijn vele mogelijkheden voor beeld en geluid bij een uitvaart. Van een kleine ingetogen bijeenkomst tot een grote uitvaart. Daarin is het creëren van de juiste sfeer enorm belangrijk

Tijdens deze diensten wisselen fotocollages, filmmateriaal, het aanhalen van anekdotes en het afspelen van muziek elkaar constant af. Omdat dit elke keer zo uniek en weer anders is, moet de audiovisuele apparatuur uitstekend werken.

Dit moet dus niet alleen vooraf tijdens de doorloopronde het geval zijn, maar ook tijdens de bijeenkomst. Daarom is er ook tijdens de dienst bediening mogelijk, zodat de nabestaanden ongestoord hun laatste dienst kunnen bewijzen.

Ook is het mogelijk om de uitvaart op te nemen en, indien gewenst, te streamen. Op deze manier kunnen vrienden en/of familie die er niet bij kunnen zijn alsnog op een beveiligde manier de uitvaart zien. Hierdoor blijft deze waardevolle herinnering bestaan, iets wat erg geliefd is bij de nabestaanden. Bij live streaming kunnen mensen voorafgaand aan de uitvaart uitnodigt worden via een link om zo online mee te kijken. Alleen mensen met een uitnodiging kunnen de met de uitvaart meekijken en op deze manier heb je ook volledige controle over wie er mee kan kijken.

Wij helpen je met professioneel advies over de vele audiovisuele toepassingen die je op deze belangrijke dag zou kunnen gebruiken. Zodat alles perfect naar wens verloopt! Wil je weten wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Referenties

We werken al meer dan 25 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.