Belevenistafel - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

De belevenistafel

Belevenistafel / touchtafel

Belevenistafel: de tafel die interactie biedt

Onze belevenistafel is een product dat fantastische interactieve hulp kan zijn binnen de zorg. De belevenistafel bestaat uit een tafel met een ingebouwde aanraakscherm. Hierdoor kunnen bewoners of Patiënten die aan de tafel zitten foto’s/video’s bekijken of spelletjes spelen. Spelletjes, zoals memory, kunnen een enorme hulp zijn bij de revalidatie van bewoners of patiënten. Hiernaast kan het ook nog eens zorgen voor een goede, ongedwongen sfeer.

Belevenistafel / touchtafel

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden met onze interactieve tafel zijn zeer uitgebreid. Zo kan het ingezet worden bij veel verschillende zorginstellingen, ziekenhuizen of in de reguliere ouderenzorg. De interactieve tafel kan ook een leuke manier zijn om mensen bij elkaar te brengen, door middel van films of spelletjes. Welke content er wordt afgespeeld kunt je helemaal zelf bepalen, zo kun je zelf foto’s of video’s toevoegen of gebruik maken van interactieve software.

Belevenistafel / touchtafel

Ons aanbod

Wij bieden verschillende vormen van de interactieve tafel aan. Het standaard model bestaat uit een 42" scherm en de tafel zelf is 80 cm hoog, 128 cm lang en 88 cm breed. Dit model kan indien gewenst ook voorzien worden van in hoogte verstelbare poten. Met deze optie weet je zeker dat iedereen het beeld altijd goed kan zien. Het tweede model, is kantelbaar en heeft verder dezelfde afmetingen en specificatie. Hierdoor kan het scherm ook rechtop worden gezet. Deze functie maakt het kijken van bijvoorbeeld films makkelijker voor grotere groepen. Alle versies beschikken over wieltjes en zijn dus makkelijk te verplaatsen. Hiernaast worden beide ook geleverd met een draadloos toetsenbord en besturingssysteem, indien gewenst kunnen wij ook een mini PC bijleveren om de software op te laten draaien. Ook kunnen alle modellen verbonden worden met een WiFi netwerk of UTP.

Wil je meer weten over of ben je geïnteresseerd in de belevenistafel? Neem dan gerust contact met ons op!