De IFloor -Groningen -Friesland -Drenthe - HMB Signaal

De IFloor

IFloor

De IFloor

De IFloor is een mobiel projectieapparaat die een interactief beeld op jouw vloer kan projecteren. Door deze interactieve projectie wordt de vloer veranderd in een IFloor, waarmee de gebruiker de projectie veranderen door te bewegen. Het apparaat is simpel te installeren (plug-and-play) en doordat het apparaat gemonteerd is op een paar wieltjes, kan het ook simpel verplaatst worden. In de hoogste stand kun je een vloerprojectie van 3 x 4 meter realiseren. Met 500 spellen/ apps is er voor elk wel wat wils. En als er dan toch niks voor jou bijzit, dan maak je met behulp van 35 verschillende templates gewoon je eigen spel!

IFloor/ mobiel projectieapparaat

Hoe werkt het?

Ons mobiele projectieapparaat projecteert een interactief beeld op jouw vloer. De projector reageert op beweging en dit voorziet de IFloor van een touch-functionaliteit. Doordat het apparaat gebruikt maakt van plug-and-play hoef je het mobiele projectieapparaat alleen maar te voorzien van stroom en kiezen wat het moet projecteren. Hierna kun je al direct gebruik maken van jouw IFloor. De projector heeft een sterkte van 4000 lumens, hierdoor weet het ook een scherp en duidelijk beeld te projecteren in overbelichte ruimtes. Ook beschikt het mobiel projectieapparaat over ingebouwde speakers. Het geluid uit de speakers helpt bij het creëren van een meeslepende ervaring.

mobiel projectieapparaat

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden met de IFloor zijn heel uitgebreid. Zo kan het worden gebruikt in winkels om bijvoorbeeld kinderen te vermaken, in scholen om met behulp van een leuke app kinderen iets nieuws aan te leren of in bijvoorbeeld ziekenhuizen of zorgcentra. Zo kan een kan een simpele app als memory helpen bij het trainen van het brein bij dementerende ouderen, maar kan het door middel van andere spelletjes ook stress wegnemen bij voorbeeld patiënten. Onze Ifloor zet mensen aan tot beweging.

mobiel projectieapparaat/ IFloor

Ons aanbod

Wij bieden het mobiele projectieapparaat aan met uitleg en installatie. Het mobiele projectieapparaat komt standaard met 500 vooraf geïnstalleerde apps en 35 templates die je kunnen helpen bij het maken van een eigen app. Hiernaast komt het apparaat ook met een draadloos toetsenbord, om het apparaat om afstand met te gebruiken. Ook is er een Android en IOS app beschikbaar die je kunt gebruiken om de IFloor mee te bieden. Ook is het uiteraard ook mogelijk om je laptop ermee te verbinden. Wil je meer weten of bent je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!