Narrowcasting HMB SIgnaal

Wat is narrowcasting

Met de narrowcasting (digitale signage) systemen van HMB Signaal kun je op een slimme manier informatie weergeven aan publiek of personeel. Deze informatie kan dus gaan over promoties, acties of extra informatie van jou als bedrijf en kan worden aangevuld met live RSS nieuws feeds, buienradar of zelfs actuele bus aankomst en vertrektijden. Niet alleen in winkels kan dit interessant zijn, ook in kantoorruimtes, wachtruimtes en kantines is het gebruik van narrowcasting een fantastisch systeem om bezoekers actueel van informatie te voorzien. Wij leveren onze digitale signage niet alleen in Groningen, Friesland en Drenthe, maar door heel Nederland.

narrowcasting

Het nut van narrowcasting

Narrowcasting kan vanuit elke gewenste locatie aangestuurd dmv ons CMS systeem. Onze oplossingen kunnen worden geïnstalleerd binnen een eigen IT-omgeving, maar wordt ook aangeboden als cloud oplossing. Deze is schaalbaar, kosten efficient en uiterst flexibel, Out-of-the-box, binnen enkele minuten geïnstalleerd

De mogelijkheden

Je kunt onder andere de volgende vormen van content weergeven met narrowcasting;
- Het nieuws
- Het weer
- Agenda
- Prijslijsten
- Nieuwsbrieven
- Bus aankomst
- Vertrektijden
- En nog veel meer
Je kunt op afstand bepalen wanneer welk scherm aan en uitgeschakeld moet worden.

narrowcasting hmb signaal

Ons aanbod

Bij HMB Signaal bieden wij het complete pakket voor narrowcasting. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor de software, maar ook voor de schermen, het ontwikkelen van een template in jouw huisstijl en de installatie van jouw systeem. Op deze manier hoef je alleen nog maar voor de content te zorgen. De mogelijkheden met dit systeem zijn enorm en wij helpen je graag met het opzetten van jouw eigen narrowcasting-netwerk. Onze monteurs vertellen je bij de installatie ook graag alle mogelijkheden van dit systeem, zodat je er het maximale uit weet te halen.

Ben je geïnteresseerd in of wil je meer weten over digitale signage? Neem dan gerust contact met ons ons op. Wil je een voorbeeld van één van onze narrowcasting installaties? Lees dan snel meer over onze installatie bij Woldring Verhuur.