narrowcasting

Wat is narrowcasting

Met de narrowcasting systemen van HMB Signaal kunt u op een slimme manier informatie weergeven aan uw publiek of personeel. Deze informatie kan dus gaan over promoties, acties of extra informatie van jou als bedrijf en kan worden aangevuld met live RSS nieuws feeds, buienradar of zelfs actuele bus aankomst en vertrektijden. Niet alleen in winkels kan dit interessant zijn, ook in kantoorruimtes, wachtruimtes en kantines is het gebruik van narrowcasting een fantastisch systeem om uw bezoekers actueel van informatie voorzien.

Het nut hiervan

Narrowcasting kan vanuit elke gewenste locatie aangestuurd dmv ons CMS systeem.Onze oplossingen kunnen worden geïnstalleerd binnen een eigen IT-omgeving, maar wordt ook aangeboden als cloud oplossing. Deze is schaalbaar, kosten efficient en uiterst flexibel, Out-of-the-box, binnen enkele minuten geïnstalleerd

De mogelijkheden

U kunt onder andere de volgende vormen van content weergeven;
– Het nieuws
– Het weer
– Agenda
– Prijslijsten
– Nieuwsbrieven
– Bus aankomst
– Vertrektijden
– En nog veel meer
U kunt op afstand bepalen wanneer welk scherm aan en uitgeschakeld moet worden.

narrowcasting hmb signaal

Ons aanbod

Bij HMB Signaal bieden wij het complete pakket voor narrowcasting. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de software, maar ook voor de schermen, het ontwikkelen van een template in uw huisstijl en de installatie van uw narrowcasting systeem. Op deze manier hoeft u alleen nog maar voor de content te zorgen. De mogelijkheden met dit systeem zijn enorm en wij helpen u uw graag met het opzetten van uw eigen narrowcasting-netwerk. Geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!