Audiovisuele installatie in en rondom Groningen - HMB-Signaal

Levering Bose audio installatie en narrowcasting systeem bij Woldring Verhuur

AV installatie Woldring verhuur
Audioinstallatie Woldring verhuur

In januari 2020 benaderde Woldring ons met een vraagstelling. In hun fitnessruimte was nog geen geluid aanwezig, en na inventarisatie met onze adviseur kwamen de volgende wensen naar boven:

  • Een geluidsinstallatie met eenvoudig bedieningsgemak.
  • Het centrale apparatuur weggewerkt in een afsluitbare rack, zodat onbevoegden niet aan de instellingen kunnen zitten.
  • Er voor zorgen dat het systeem niet coninue qua volume handmatig hoeft te worden bijgesteld.
  • En de mogelijkheid voor de fitness instructeur om toch op het systeem in te kunnen prikken met een eigen afspeelbron.
Voor een passende geluidsoplossing hebben wij Bose speakers geïnstalleerd met een hoge audio kwaliteit. Voor het volumeprobleem hebben we Bose Sense Microphone  geplaatst. Dit handige apparaat die de  volume van de speakers automatisch aanpast op het gemeten omgevingsgeluid. Op deze manier zal het volume vanzelf omlaag gaan als het rustig is in de ruimte en omhoog als het druk is in de ruimte.

Narrowcasting

Verder zocht Woldering verhuur naar een goede oplossing om te communiceren met hun huurders, aangepast aan de huidige tijd.

Hier hebben wij er voor gekozen om beeldschermen bij de verschillende entrees te plaatsen en hierop narrowcasting te laten draaien. Met een cloudbased systeem kunnen de medewerkers op afstand inloggen en worden de mededelingen en informatie voor in en rond het gebouw in een door ons ontworpen template "geplakt". Ook wordt het nieuws, de bus tijden en huisregels weergegeven, een ideale manier om te communiceren met de bewoners! Hierdoor kan er in korte tijd, vanaf elke locatie veel informatie naar de bewoners gestuurd worden.

Herken je deze problemen ook en/of ben je geïnteresseerd in onze oplossingen, neem dan gerust contact met ons op en zie wat HMB Signaal voor je kan betekenen.