Mobiele advertentiesysteem - Groningen-Friesland-Drenthe- HMB Signaal

Mobiel advertentiesysteem

Klein, maar fijn!

Tijdens het winkelen komt er een klein opvallend autootje voorbij. Maar wat zit er nou achterop? Jawel, een heus beeldscherm! Het mobiele advertentiesysteem is een zeer effectieve manier om jouw boodschap over te brengen. Of het nou om een waarschuwing gaat of om een advertentie, ons mobiele advertentiesysteem trekt de aandacht op een ludieke maar ook duidelijke manier.

Wat is het en wat kun je ermee?

Het autootje heeft minimale afmetingen waardoor het zeer wendbaar is en zich door erg krappe straatjes of gangetjes kan manoeuvreren. Maximaal 15 kilometer per uur gaat ie, maar kan zich eenvoudig aan het wandeltempo van het publiek aanpassen. Een bijkomend voordeel is dat het autootje elektrisch aangedreven is, en daardoor ook binnen te gebruiken is. Het heeft immers geen uitstoot van uitlaatgassen. We kunnen dus zo een overdekt winkelcentrum of gebouw betreden. Volkomen Co2 neutraal en geruisloos. Achter op het autootje is dus een beeldscherm gemonteerd. Het beeldformaat is 55 inch (140 cm diagonaal) die voor uiteenlopende doeleinden in te zetten is. Denk bijvoorbeeld aan waarschuwingen voor een verplichte looproute in een winkelstraat. In de huidige 1,5 meter samenleving zullen we ons moeten aanpassen, en dat gaat velen al goed af. Maar af en toe een reminder voorbij zien komen maken de bezoekers er net even wat meer op attent.

mobiel advertentiesysteem

Wat bieden wij?

Wij leveren ons systeem compleet met chauffeur, zo heb jeer geen omkijken meer naar. Het enige waar je op moet letten is het tijdig aanleveren van jouw boodschap of reclamevideo of advertentie. Het mobiele advertentiesysteem is echt een eye-catcher. Optioneel kunnen wij dit systeem leveren met geluid, waardoor de attentiewaarde nog meer verhoogd. In 1 dag kan deze auto een afstand afleggen van maar liefst 45 kilometer. Wil je meer weten over dit product of bent je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!