Touchfolie - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Touchfolie

Wat is Touch Folie?

Heb je een totem of een monitor die je een touch-functie wilt geven? Of wil je liever ook buiten openingstijden potentiële klanten producten laten zien in de etalage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze touchfolie kunnen wij veel verschillende oppervlakten voorzien van touch-functionaliteit. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een standaard raam veranderen in een opvallende, interactieve catalogus. Voorbijlopende klanten kunnen dan zo van buitenaf jouw catalogus bekijken terwijl de winkel gesloten is. Ook weet je zeker dat dit innovatieve product ervoor zal zorgen dat jouw winkel enorm opvalt! Naast een catalogus is natuurlijk ook mogelijk veel andere soorten content te laten zien, zoals jouw website of webshop.

Touchfolie

Hoe werkt het?

Wij kunnen aan de binnenzijde van jouw etalage de transparante touchfolie rechtstreeks op het raam monteren. Doordat het folie achter het glas zit is de kans op schade klein, aangezien het bijna niet van buitenaf vernield kan worden. Achter het folie zullen wij een LCD of LED display plaatsen. Deze display zal dan gekoppeld worden aan een computer waarop de gewenste software geïnstalleerd is. De touchfolie veranderd het glas als het ware in een touchscreen en kan op vele soorten glas of acryl oppervlak worden geplaatst. Op deze manier kunnen voorbijgangers van buitenaf meer informatie vinden over jouw bedrijf/product of jouw catalogus doorbladeren. Ook kunnen wij tru-glass luidsprekers plaatsen. Deze luidsprekers kunnen aan de binnenzijde van het raam worden geplaatst en toch goed geluid overbrengen door het glas heen. Deze tru-glass luidsprekers komen zeker goed van pas wanneer je bijvoorbeeld video’s wilt afspelen.

Waar kan de touchfolie op gemonteerd worden

Touchfolie kan onder andere op de volgende oppervlakten geplaatst worden;

  • Tafels
  • Videowalls
  • Totems
  • TV's en Displays
  • Ramen

Object recognition

Object recognizition

Ook is het mogelijk om de touchfolie te voorzien van een object recognition-functie. Dit houd in dat het dan zelf objecten kan herkennen. Dit doet het met behulp van zogenaamde TAGS. Deze tags kunnen geplaatst worden op bepaalde producten en wanneer iemand het product (met de TAG) op het touchfolie neerlegt, kan de touchfolie meer informatie over dit product weergeven. Bent je geïnteresseerd in of wil je meer weten over onze touchfolie? Neem dan gerust contact met ons op!