Interactieve projectielamp - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Interactieve projectielamp

interactieve projectielamp

Wat is het?

Wilt u iets hebben in uw winkel, wachtruimte of restaurant wat opvalt en zeker klanten zal trekken? Dan is de interactieve projectielamp de perfecte oplossing voor u. De interactieve projectielamp lijkt op een standaard lamp, maar deze kan verschillende soorten van interactieve content projecteren op het onderliggende oppervlak, zoals bijvoorbeeld een tafel of vloer.

Interactieve projectie

Hoe werkt het?

De interactieve projectielamp werkt doormiddel van een Full-HD camera en LED projectie technologie. Met behulp van deze combinatie kan de lamp verschillende soorten content projecteren. De projectie veranderd het oppervlak waarop geprojecteerd word als het ware in een touchscreen. Uw klanten of bezoekers kunnen simpelweg op de projectie klikken om zo bijvoorbeeld meer informatie over een product te vinden of een filmpje te starten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Onze interactieve projectielamp heeft vele mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een menukaart projecteren op een tafel. Deze menukaart is dan makkelijk te updaten en uw klanten kunnen op de projectie klikken om naar een volgende pagina te gaan. Ook is het mogelijk om filmpjes of animaties te projecteren. Hiernaast kunt u natuurlijk nog veel meer projecteren, zoals bijvoorbeeld;
- Uw logo
- Spelletjes voor kinderen
- Video’s
- Sfeerbeelden
Indien gewenst is het ook mogelijk om de content aan te laten passen op het tijdstip. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om een menukaart te laten projecteren kunt u ervoor kiezen om in de middag een andere menukaart te laten zien dan in de avond.

Ons aanbod

Wij leveren de lamp in verschillende kleuren en formaten, of indien gewenst in uw eigen huisstijl. Onze specialisten zullen bij u langskomen om deze interactieve projectielamp te installeren en u een volledige uitleg te geven van alle mogelijkheden van dit product! Wilt u alvast meer weten of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.