Interactieve projectielamp - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Interactieve projectielamp

interactieve projectielamp

Wat is het?

Wil je iets hebben in jouw winkel, wachtruimte of restaurant wat opvalt en zeker klanten zal trekken? Dan is de interactieve projectielamp de perfecte oplossing voor jouw. De interactieve projectielamp lijkt op een standaard lamp, maar deze kan verschillende soorten van interactieve content projecteren op het onderliggende oppervlak, zoals bijvoorbeeld een tafel of vloer.

Interactieve projectie

Hoe werkt het?

De interactieve projectielamp werkt doormiddel van een Full-HD camera en LED projectie technologie. Met behulp van deze combinatie kan de lamp verschillende soorten content projecteren. De projectie veranderd het oppervlak waarop geprojecteerd word als het ware in een touchscreen. Klanten of bezoekers kunnen simpelweg op de projectie klikken om zo bijvoorbeeld meer informatie over een product te vinden of een filmpje te starten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Onze interactieve projectielamp heeft vele mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een menukaart projecteren op een tafel. Deze menukaart is dan makkelijk te updaten en jouw klanten kunnen op de projectie klikken om naar een volgende pagina te gaan. Ook is het mogelijk om filmpjes of animaties te projecteren. Hiernaast kun je natuurlijk nog veel meer projecteren, zoals bijvoorbeeld;
- Jouw logo
- Spelletjes voor kinderen
- Video’s
- Sfeerbeelden
Indien gewenst is het ook mogelijk om de content aan te laten passen op het tijdstip. Wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om een menukaart te laten projecteren kun je ervoor kiezen om in de middag een andere menukaart te laten zien dan in de avond.

Ons aanbod

Wij leveren de lamp in verschillende kleuren en formaten, of indien gewenst in jouw eigen huisstijl. Onze specialisten zullen bij je langskomen om deze interactieve projectielamp te installeren en je een volledige uitleg te geven van alle mogelijkheden van dit product! Wil je alvast meer weten of ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.