Geluidsinstallaties - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Geluidinstallaties

Professionele geluidsinstallaties met omroepfunctie

In grote gebouwen waar veel bezoekers zijn, zijn geluidsinstallaties (omroepinstallaties) gewoonweg onmisbaar. Maar ook in de lokale buurtsupermarkt is een installatie voor omroep van onschatbare waarde. Of het nu gaat om een noodomroep ter evacuatie of een boodschap dat er een kind op zoek is naar zijn ouders, een omroepsysteem helpt je en jouw bezoekers op een zeer doeltreffende manier een boodschap over te brengen. Daarbij is het natuurlijk erg belangrijk dat de spraakverstaanbaarheid optimaal is in elke ruimte, maar eventueel ook voor de buitenkant van het gebouw. Door de gecertificeerde luidsprekers van Bose in te zetten verzekeren wij je ervan dat elke boodschap, groot of klein, duidelijk te verstaan is. Wij bieden onze geluidsinstallaties / omroepinstallaties niet alleen aan in Groningen, Friesland en Drenthe, maar door heel Nederland.

Elke situatie is weer anders en daarom kunnen onze systemen veelzijdig ingezet worden. Een veelgebruikte mogelijkheid is de koppeling van onze omroepinstallatie met een muziekinstallatie.  De achtergrondmuziek speelt over alle luidsprekers, maar zodra er gesproken wordt dimt de muziek en is de boodschap overal hoorbaar. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat sommige berichten niet voor iedereen of voor iedere ruimte relevant zijn. Dan kunnen er speciale zones aangemaakt worden, zodat als je een specifieke afdeling wilt bereiken, alleen daar het bericht te horen is. Een eenvoudig bedieningspaneel laat je de zone kiezen die je wilt bereiken. Maar ook geautomatiseerde berichten kunnen geprogrammeerd worden om zo bijvoorbeeld openingstijden of reclameboodschappen te communiceren. Of om pauzesignalen weer te geven in jouw bedrijf of school.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze omroepinstallaties. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die in jouw situatie van meerwaarde kunnen zijn. Op deze manier weet je zeker dat je een geluidsinstallatie krijgt die perfect bij je past!