Bose Pro Partner Provincie Groningen - HMB Signaal

Bose® Pro Partner

Uitstekende geluidskwaliteit en betrouwbaarheid

HMB Signaal is de exclusieve Bose professional dealer in de provincie Groningen. Als enige Bose Pro Partner in de Provincie Groningen zijn wij jouw aangewezen partner in de provincie die alle professionele systemen van Bose mogen leveren en – indien gewenst- monteren. Wist je dat Onze Bose systemen 5 jaar garantie zekerheid bieden?

Luidsprekers van Bose staan wereldwijd bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit en hoge betrouwbaarheid. Luidsprekers alleen vormen echter geen totaal oplossing voor jouw mogelijke behoefte. HMB Signaal heeft er groot belang bij dat jij, als uiteindelijke gebruiker, op de best denkbare wijze wordt geholpen bij het kiezen van het juiste Bose product. Om die reden heeft Bose besloten de verkoop en installatie van haar producten te beperken tot een geautoriseerde Bose Pro Partner.

Bose Pro Partner
Bose pro partner

Ons Bose® assortiment

Wij selecteren de juiste producten uit een uitgebreid assortiment van luidsprekers, versterkers, regelapparatuur, andere producten en accessoires voor het samenstellen van complete geluidssystemen. Dit omvat systemen voor achtergrondmuziek in winkels, bars, restaurants en hotels. Ook hebben wij ‘long throw’-luidsprekers voor stadions en sporthallen. Hiernaast bestaat ons assortiment ook uit weerbestendige luidsprekers voor toepassingen in de open lucht, portable systemen en complete geluidssystemen in grootschalige faciliteiten, inclusief volwaardige omroep-, alarmerings- en evacuatiefuncties en toepassingen met meerdere bronnen, meerdere zones en meerdere ruimtes.

Wil je weten wat wij als Bose Pro Partner voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Referenties

We werken al meer dan 30 jaar met veel verschillende partners in heel Nederland.