Videoconferencing Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Videoconferencing

De nieuwe manier van vergaderen

video-vergaderen

De nieuwe manier van vergaderen

Videoconferencing (ook wel videoconferentie of video-vergaderen genoemd) maakt vergaderen over afstand mogelijk. Hierbij gaat het om het online vergaderen met behulp van video en audio. Met Videoconferencing kunt u dus eenvoudig de meeting starten met zakenrelaties, partners of klanten die bijvoorbeeld in een ander land gevestigd zijn of op een behoorlijke reisafstand gevestigd zijn. Met de juiste software is het naast het zien en horen van uw partner of klant ook mogelijk om bestanden te delen, of er zelfs samen in te werken.

videoconferentie Groningen, Friesland, Drenthe

Waarom video-vergaderen

Videoconferencing heeft vele voordelen, zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer te reizen of in de file te staan wat u niet alleen reiskosten maar ook nog is veel tijd scheelt. Het niet hoeven te reizen heeft nog een groot voordeel, zo bent u namelijk Maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen (MVO), aangezien u geen CO2 meet uitstoot. Uit een onderzoek van Wainhouse research bleek dat maar liefst 94% van bedrijven die gebruik maken van videoconferencing een stijging in productiviteit bij hun medewerkers zagen. Naast alleen video-vergaderen kunnen wij ook een complete meeting room of huddle room voor in inrichten met verschillende room solutions.

videoconferencing

Ons aanbod

Voor videoconferencing bieden wij een alles-in-één pakket aan. In dit pakket zit alles wat je maar nodig kan hebben voor een succesvolle online vergadering. Denk hierbij aan

  • Microfoon
  • Camera's
  • Schermen (verschillende maten mogelijk, ook met touch functionaliteit)
  • PC's (optioneel)
  • Professionele installatie en uitleg
Deze producten zijn naast videoconferencing ook nog is uitermate geschikt voor het geven van een webinar. Wij bieden deze producten aan in drie verschillende pakketten. Deze pakketten zijn beschikbaar voor een vast bedrag per maand, en met 3 keuzemogelijkheden zit er ongetwijfeld een systeem naar wens voor u bij! Wilt u meer weten over onze pakketten? Neem dan gerust contact met ons op!

Bose VideoBar VB1 geluid/vergadersysteem

De Bose VideoBar VB1

Vanaf juni of juli zal Bose haar nieuwste product beschikbaar maken voor de verkoop. Wanneer dit het geval is kunt u ook bij ons terecht voor dit product. De Bose VideoBar VB1 is het optimale systeem voor tijdens vergadering. Dit product beschikt over zes microfoons, een 4K Ultra-HD camera en nog veel meer. Meer weten over de VideoBar? klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie.

Liever huren?

Naast het kopen van videoconferencing apparatuur kunt u bij ons ook terecht om videoconferencing te huren. Onze monteurs zullen dan langskomen om de apparatuur te installeren en achteraf zullen wij deze ook weer ophalen. Op deze manier kunt u al uw tijd steken in het voorbereiden op de online vergadering.