Informatiezuil - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Informatiezuil

Informatiezuil

Wij bieden twee varianten van onze informatiezuil aan. Wij hebben een indoor en een outdoor variant. Hoewel beide erg op elkaar lijken, is de outdoor variant veel sterker gebouwd. Op deze manier is deze weersbestendig en is de kans op vandalisme ook kleiner. Zowel indoor als outdoor variant is heeft 55” display aan beide kanten en kan dus door meerdere mensen tegelijkertijd gebruikt worden. Indien gewenst kan deze display voorzien worden van een touch-functionaliteit. De touch-functionaliteit zal de aandacht van jouw klant veel langer vast weten te houden, aangezien de klant hierbij niet alleen naar een foto of video kijkt, maar er ook mee kan interacteren.

informatiezuil

Wat zijn de mogelijkheden?

De informatiezuilen bieden veel mogelijkheden. Met de outdoor variant kun je video’s of foto’s laten zien die jouw bedrijf promoten. Ook kun je dit gebruiken om een bepaald product of actie onder de aandacht van de consumenten te brengen. De indoor variant kan werknemers enorm ondersteunen en op sommige punten zelfs vervangen. Via de indoor informatiezuil kunnen klanten bijvoorbeeld het catalogus bekijken om zo alle producten te zien die je aanbiedt en niet alleen de producten die in de winkel liggen. Ook kunnen klanten bijvoorbeeld de voorraad checken van een bepaald product zonder het aan een medewerker te hoeven vragen. Dit is natuurlijk veel efficiënter dan wanneer een medewerker eerst in het magazijn moet gaan zoeken. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk voor een klant om een product te bestellen als het niet op voorraad is.

Touch totem

Optionele extra's

Beide modellen kunnen worden voorzien van extra functies die je kunnen helpen. De optionele extra's bestaan onder andere uit een;
- Camera
- Intercom
- RFID-Reader
- Mini PC
- En nog veel meer
Wil je meer weten over dit product / optionele extra's of bent je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.