Geurmarketing - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Geurmarketing

Geurmarketing HMB Signaal

Geurbeleving bij HMB Signaal

Geur is veel meer dan alleen een lekker luchtje. Door de juiste geur toe te voegen verbinden we uw merk aan een bepaalde, unieke associatie. Door de specifieke geur zorgen we ervoor dat uw klanten zich een beeld van uw bedrijf vormen en zich daar emotioneel mee verbinden. Elke geur roept een bepaalde associatie op: de geur van zelfgebakken appeltaart, de geur van vers gemaaid gras of het parfum van uw eerste liefde. Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen geur precies aansluit bij uw bedrijf en merkuitstraling. Met verschillende geursystemen kunnen we een specifieke oplossing voor elke bedrijfsgrootte leveren. Wij leveren niet alleen geurmarketing in Groningen, Friesland en Drenthe, maar door heel Nederland.

Waarom geurmarketing

Uit onderzoek is gebleken dat geur een onmisbaar onderdeel is van de totaalbeleving bij een bedrijf. Die beleving houdt niet op bij hoe uw omgeving eruitziet, hoe de service is die verleend wordt, of hoe het er klinkt. Geur is misschien wel het meest onderschatte zintuig. En dit terwijl het juist de meest effectieve manier is om op emotioneel niveau een band met uw gasten of klanten te creëren.

Geurmarketing

Optimaliseer de klantbeleving in uw bedrijf

Met het verspreiden van een exclusieve geur op uw locatie kunt u uw merkidentiteit versterken en zorgen voor de juiste ambiance voor uw klanten en medewerkers. Daarnaast onderscheidt u zich van de concurrentie met een unieke geur in uw bedrijf. Het effect van een passende geur maakt dat klanten uw bedrijf positiever ervaren. Afhankelijk van het doel kunnen we met de juiste geur verschillende effecten realiseren:

  • Verbeteren van de klantervaring
  • Verhogen van de verblijftijd in uw zaak
  • Positief beïnvloeden van klantgedrag
  • Verbinding maken met klanten op emotioneel niveau
  • Achterlaten van een blijvende indruk vol van positieve herinneringen

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in of wilt u meer weten over geurmarketing? Neem dan gerust contact met ons op!