Geurmarketing - Groningen - Friesland - Drenthe - HMB Signaal

Geurmarketing

Geurmarketing HMB Signaal

Geurbeleving bij HMB Signaal

Geur is veel meer dan alleen een lekker luchtje. Door de juiste geur toe te voegen verbinden we jouw merk aan een bepaalde, unieke associatie. Door de specifieke geur zorgen we ervoor dat klanten zich een beeld van jouw bedrijf vormen en zich daar emotioneel mee verbinden. Elke geur roept een bepaalde associatie op: de geur van zelfgebakken appeltaart, de geur van vers gemaaid gras of het parfum van je eerste liefde. Wij zorgen ervoor dat de door jou gekozen geur precies aansluit bij jouw bedrijf en merkuitstraling. Met verschillende geursystemen kunnen we een specifieke oplossing voor elke bedrijfsgrootte leveren. Wij leveren niet alleen geurmarketing in Groningen, Friesland en Drenthe, maar door heel Nederland.

Waarom geurmarketing

Uit onderzoek is gebleken dat geur een onmisbaar onderdeel is van de totaalbeleving bij een bedrijf. Die beleving houdt niet op bij hoe jouw omgeving eruitziet, hoe de service is die verleend wordt, of hoe het er klinkt. Geur is misschien wel het meest onderschatte zintuig. En dit terwijl het juist de meest effectieve manier is om op emotioneel niveau een band met gasten of klanten te creëren.

Geurmarketing

Optimaliseer de klantbeleving in jouw bedrijf

Met het verspreiden van een exclusieve geur op jouw locatie kun je de merkidentiteit versterken en zorgen voor de juiste ambiance voor jouw klanten en medewerkers. Daarnaast onderscheid je jezelf van de concurrentie met een unieke geur in jouw bedrijf. Het effect van een passende geur maakt dat klanten jouw bedrijf positiever ervaren. Afhankelijk van het doel kunnen we met de juiste geur verschillende effecten realiseren:

  • Verbeteren van de klantervaring
  • Verhogen van de verblijftijd in jouw zaak
  • Positief beïnvloeden van klantgedrag
  • Verbinding maken met klanten op emotioneel niveau
  • Achterlaten van een blijvende indruk vol van positieve herinneringen

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in of wil je meer weten over geurmarketing? Neem dan gerust contact met ons op!