Audiovisuele apparatuur kopen?

Bent u op zoek naar een professionele en gebruiksvriendelijke installatie ter ondersteuning van uw audiovisuele presentaties of evenementen. HMB Signaal verkoopt een ruim assortiment aan toepassingen en merken voor beeld, geluid, licht en multimedia.

Beeld
Educatie
Geluid
Full-service
Multimedia
Onderhoud

Voor advies of het kopen van onze diverse audiovisuele toepassingsmogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Ook kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen in onze catalogus.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service en leveren u altijd maatwerk. U bent altijd verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U geniet de zekerheid van een veilige en professionele installatie, welke samengesteld en geplaatst word door goed opgeleide vakmensen met passie voor hun vak.

Natuurlijk ondersteunen we u bij het maken van uw keuze. Met een helder advies en met uw wensen, budget, gebruikersdoeleinden en bedieningsgemak als uitgangspunt.

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze producten en ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem contact op en vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Referenties

HMB Signaal is al jarenlang vaste leverancier van een groot aantal bedrijven en instellingen. Onder andere de onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Volg ons

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl