Bose AVM Sense microphone

De slimme microfoon van Bose

Is het opeens een stuk drukker in jouw winkel of werkplek? Of is er plots meer omgevingsgeluid waardoor je jouw favoriete muziekzender niet meer kunt horen? Bose heeft een oplossing hiervoor bedacht die het aanpassen van het volume voor je automatiseert. Bose noemt dit: de AVM Sense Microphone. AVM staat voor Automatic Volume Management.

Deze slimme microfoon kan in een systeemplafond worden gemonteerd en valt hierdoor ook bijna niet op. De microfoon luistert constant naar de hoeveel omgevingsgeluid in een ruimte en past vervolgens automatisch het volume van de luidsprekers in deze ruimte hierop aan. Een voorbeeld: een winkel loopt plotseling vol met bezoekers, waardoor er opeens een stuk meer omgevingsgeluid ontstaat en de muziek is daardoor niet meer te horen. Je hebt door deze drukte geen tijd om handmatig het volume aan te passen; geen zorgen. Zodra de microfoon merkt dat de hoeveelheid omgevingsgeluid toeneemt, zal de slimme microfoon het volume van de luidsprekers ook automatisch harder zetten. Dit werkt natuurlijk ook omgekeerd, wanneer het rustiger wordt, zal het volume naar een lager niveau gebracht worden. Op deze manier heb je altijd het juiste volume in elke ruimte. 

Je kunt ook meerdere Sense Microphones aansluiten op één audiosysteem van Bose. Met meerdere microfoons is het bijvoorbeeld mogelijk om de volumeregeling van meerdere vertrekken te automatiseren. De Bose AVM Sense Microphone wordt aangesloten op een audiosysteem van Bose. Dit systeem is dus uitermate geschikt voor gelegenheden als winkels, horeca of sportscholen. Dit systeem werkt uitsluitend met de audioprocessors van Bose (de CSP 428 en de CSP 1248).

Producteigenschappen

  •          Onopvallend design
  •         Vereist +48 phantom power.
  •         Kan tot op maximaal 610 meter afstand geïnstalleerd worden.
  •        De buitenkant van het apparaat is condensatie bestendig. hierdoor gaat het apparaat langer mee.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in dit product? Neem dan gerust contact met ons op!