Bose AMM luidsprekers zijn speciaal ontworpen om goed te presteren in verschillende soorten toepassingen. Dankzij de consistente intonatie van Bose AM-arraymodules en Bose AMU-utility-luidsprekers kunt u eenvoudig modellen uit alle drie de series mixen en matchen om verschillende soorten systemen te creëren.

De AMM-lijn bestaat uit twee full range luidsprekers en een bijbehorende subwoofer, die Bose DSP nodig heeft om voor het beste geluid en luidsprekerbescherming te zorgen. De nieuwe gepatenteerde Bose Beamwidth Matching Waveguide zorgt ervoor dat zowel de AMM108 als de AMM112 een voordeel hebben ten opzichte van andere luidsprekerontwerpen. De golfgeleider zorgt voor kenmerkend Bose geluidskwaliteit, en levert een consistente frequentierespons, projectie en helderheid over het dekkingsgebied. Dit zorgt voor een indrukwekkende audio-ervaring in de hele ruimte.

  • AMM108 multifunctionele luidspreker — Passief, coaxiaal tweewegontwerp met een 1,7-inch compressiedriver en 8-inch woofer; levert 110° x 60° dekking met 128 dB piekoutput, weegt slechts 13 kilogram met geïntegreerd handvatontwerp en 35 millimeter paalaansluiting, met zes geïntegreerde M10-schroefdraadinzetstukken.
  • AMM112 multifunctionele luidspreker — Coaxiaal tweerichtingsontwerp met een 3-inch compressiedriver en 12-inch woofer; levert 110° x 60° dekking met 131 dB piekoutput, weegt slechts 22 kilogram met geïntegreerde handgrepen en 35 millimeter paalaansluiting, met zeven geïntegreerde M10-schroefdraadinzetstukken.
  • AMS115 multifunctionele subwoofer — 15-inch transducer met lage frequentie-uitbreiding tot 35 Hz en 130 dB piekoutput, weegt 28 kilogram en is ontworpen met een geïntegreerde M20-schroefdraadbevestiging en 12 M10-schroefdraadinzetstukken voor ophanging in permanente installaties.