Interactief Discovery Lab voor Webhelp Groningen

Van idee naar realisatie! Voor Webhelp Groningen kregen wij de opdracht om een touchtafel te ontwerpen (tekenen) en vervolgens ook te realiseren. Om deze tafel staan de medewerkers. In de tafel hebben we een 55 inch monitor geplaatst, en over gehele tafel is een glasplaat geplaatst. Onder deze glasplaat hebben we een Touch folie geplakt welke van de monitor een capacitief touchscreen maakt. Deze tafel wordt gebruikt voor brainstorm sessies tussen de medewerkers.  De tafel staat door middel van speciale software in verbinding met een groot Sharp 70 inch Touch screen welke aan de wand is gemonteerd.

Met software delen zij presentaties draadloos met maximaal 50 gebruikers van een PC, tablet of Smartphone. Met een App maken deelnemers eenvoudig verbinding met de 70 inch Touchscherm welke aan de wand is gemonteerd en met de touchtafel. Vervolgens kunnen zij bestanden direct delen met de werkgroep en is het voor de deelnemers mogelijk om mee te kijken en zelf notities te maken. Indien de organisator toestemming geeft kunnen gebruikers tevens schrijven op de beeldschermen, of zelfs de volledige controle overnemen.

In het Discovery Lab is privacy folie gemonteerd waarbij je met één druk op de knop  privé zit in een transparante omgeving. De privacyfolie wordt compleet geleverd met een zelfklevende laag waardoor de installatie op het bestaande glas helder en eenvoudig is. De transformator kan worden in- of uitgeschakeld met een standaard lichtschakelaar, RF-afstandsbediening, sensor of tijdschakelaar.

 

Inmiddels is het Discovery Lab van Webhelp Groningen geopend. In deze ruimte vol met de nieuwste technologieën, gaan zij o.a. samen met klantadviseurs verbeteringen in de teamperformance bedenken en testen. Webhelp wil continu verbeteren. Daarom staat binnenkort een klein team van klantadviseurs en speciaal opgeleide Lean/Lean Six Sigma experts klaar om in het Lab samen met experts (van een opdrachtgever) performance verbeteringen te ontwikkelen en testen. Ze gaan zoeken naar manieren om de consument nog vriendelijker, sneller en beter te kunnen helpen. het brainstormen over performance verbeteringen en de bewustwording van procesuitvoering moest op interactieve wijze overgedragen gaan worden