Barco ClickShare CX-30 Kopen? - HMB Signaal

HMB Signaal

Audiovisuele oplossinen

HomeDraadloze OplossingenBarco ClickShare CX-30

Barco ClickShare CX-30

Prijs op aanvraag

Naadloos en draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergader- en conferencingruimten met de ClickShare CX-30

Beschrijving

Breng je eigen vergadering mee

ClickShare CX-30 zorgt ervoor dat je overal ter wereld een vergadering kan opstarten met collega’s en belanghebbenden. CX-30 ondersteunt BYOD (Bring Your Own Device) zodat iedereen het apparaat naar voorkeur kan gebruiken. Dit zorgt ervoor dat vergaderen op afstand makkelijk wordt gemaakt, wanneer ze vanaf een andere locatie aan de vergadering deelnemen.

Start IT-vriendelijke vergaderingen op afstand

CX-30 is een volledig geïntegreerd draadloos videoconferencing systeem dat in minder dan zeven seconden klaar kan staan voor gebruik. Inhoud delen wordt snel en eenvoudig gemaakt door de ClickShare Wireless Conferencing Button en de ClickShare Collaboration App. De werking van ClickShare zorgt ervoor dat het eenvoudig gebruikt kan worden door iedereen, op elk apparaat en met een breed scala aan USB randapparatuur.

De ClickShare CX-30 is compatibel met Android, Windows en iOS-apparaten. Daarnaast kan het ook gebruikt worden in combinatie met verschillende soorten USB randapparatuur en alle Unified Communications-technologie. Gebruikers van de CX-30 kunnen gebruik maken van de interactieve functies zoals aantekeningen, lokale weergave van het beeldscherm in de ruimte en touch-backondersteuning waardoor gebruikers het touchscreen in de vergaderruimte kunnen bedienen.

Gebruikers kunnen verbinding maken met ClickShare CX-30 vanaf elk device naar keuze. Daarnaast biedt het IT-vriendelijke functies, waaronder naadloze integratie en verbeterde beveiliging op bedrijfsniveau om gegevens en het bedrijfsnetwerk te beschermen. XMS Cloud Management platform zorgt voor analyses en eenvoudig apparaatbeheer waardoor je het meeste uit je vergaderingen kunt halen.

Specificaties van de ClickShare CX-30Vereniging voor Bedrijfsvoorlichting - Rijnstreek Oost | Notulen en Jaarvergaderingen