Voorkomen is beter dan genezen

Service en Onderhoud Verkoop / Verhuur
Onderhoud aan uw audiovisueel apparatuur is noodzakelijk. HMB Signaal gebruikt in haar systemen apparatuur van gerenommeerde merken. Desondanks kunnen er zich technische storingen voorkomen. Ook dan kunt u op HMB Signaal rekenen.

Met onze onderhoudsovereenkomsten bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Voorkomen is immers beter dan genezen. Afhankelijk van uw keuze bent u met een overeenkomst verzekerd van een reactietijd ter plaatse binnen 24 uur, gratis vervangend apparatuur(of tegen een gereduceerd tarief van 50%) en gratis correctief onderhoud.

Door jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek kunnen wij u als geen ander adviseren omtrent preventief onderhoud.
Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • beamers reinigen en lampuren noteren;
  • versterkers en luidsprekers schoonmaken en testen op juiste werking, eventueel updaten van de software;
  • opnieuw afstellen van apparatuur;
  • valbeveiliging controleren en certificeren.

In onze eigen technische dienst kunnen wij alle AV-apparatuur repareren. Vóór de reparatie ontvangt u een prijsopgave van de reparatiekosten, zodat u altijd van te voren weet waar u aan toe bent.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze producten en ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem contact op en vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Referenties

HMB Signaal is al jarenlang vaste leverancier van een groot aantal bedrijven en instellingen. Onder andere de onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl