Multimedia

HMB Signaal is al ruim 25 jaar dé specialist al het gaat om de verkoop van innovatieve en interactieve oplossingen op het gebied van professioneel beeld, geluid, licht en multimedia.

Bij HMB Signaal vinden wij innovatie en interactie belangrijk, vooral als het gaat om communicatie met uw doelgroep. Het is namelijk belangrijk dat ze geprikkeld worden wanneer ze in aanraking komen met uw bedrijf. Als resultaat blijft u beter in het geheugen hangen. Om die reden bieden wij hiervoor de nieuwste technologieën aan dit hiervoor kunnen zorgen. U kunt hierbij denken aan geur, geluid, beeld, touchscreens, interactieve sensoren en innovatieve software!

Voor het uitwerken van uw ideeën, of het samenstellen van de nieuwste technologische mogelijkheden kunt u terecht bij HMB Signaal. Wij leveren u dan ook graag maatwerk. Vertel ons wat u graag wilt en wij adviseren hierover en realiseren dit!

Kijk  voor onze selectie bij de catalogus in de rubriek multimedia.

Bekijk hier de catalogus

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze producten en ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem contact op en vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Referenties

HMB Signaal is al jarenlang vaste leverancier van een groot aantal bedrijven en instellingen. Onder andere de onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Informatiezuilen
Brightsign narrowcasting
Geurmachines
Privacy folie
TDM narrowcasting
Touch folie voor etalages
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl