Interactie in lesgeven

Wat ook belangrijk is om de continuïteit in het onderwijs te waarborgen, is een goed WIFI netwerk en een gebruiksvriendelijk ICT-systeem. Ook is het belangrijk om niet achter te raken in deze innovatieve tijden, en daarin willen wij u ontzorgen. Gezamenlijk pakken we de uitdagingen aan die zijn ontstaan door wildgroei in verschillende ICT-systemen en de beperktheid in de schaalbaarheid die dit met zich mee kan brengen.

Wij zijn ons hiervan bewust en wij helpen organisaties/scholen met ICT ondersteuning door het standaardiseren, beheer en eventueel vervangen van de hard- en software van deze complexe ICT-systemen. Trendgevoelige aanpassingen of investeringen in nieuwe technologieën komt bijzonder vaak voor en het beheren van deze hybride systemen vormt een uitdaging, een uitdaging waar wij u ondersteuning in kunnen bieden.
Of dit cloud oplossingen zijn zoals Office 365 of de zogenaamde “on premise” oplossingen, dat maakt niet uit. Ook leveren wij diverse hard- en software oplossingen.

Voor onderwijsinstellingen in het bijzonder staan naast functioneel beheer, technisch beheer en licentiebeheer, veiligheid en het nieuwe lesgeven hoog in de prioriteitenlijst.

To CLOUD or not to CLOUD……….
Werken in de cloud kan op dit moment een goede oplossing zijn maar is natuurlijk geen must. Dit hangt af van de unieke situatie per klant. Gezamenlijk kijken we naar de situatie, maken we een inventarisatie en stellen we een plan op, dit alles gebeurt middels een open en transparante werkwijze.

WIFI

Niemand weet hoe Wifi eruitziet over 3 of 5 jaar, maar wij groeien mee en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

WiFi in het onderwijs (voor een productieve leerervaring)

Het hedendaagse klaslokaal presenteert een overvloed aan nieuwe mogelijkheden voor leraren, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. We beschikken over de toepassingen “Teacher view” en “HiveSchool”, deze helpen u mee om de uitdagingen aan te gaan. Het verbetert het gemak waarmee leraren gebruik kunnen maken van moderne technologie, creëert een boeiende en effectieve leer-ervaring voor studenten en leerlingen. We richten ons op gebruiksgemak: het vereist slechts een zeer korte leercurve voor docenten en studenten. De applicatie maakt het voor docenten o.a. mogelijk om digitale content te sturen, wat een leerling wel en niet kan doen, zodat zijn aandacht bij de les blijft.

Highlights HiveSchool
  • Presenteer digitale content aan de klas
  • Live View van de schermen van leerlingen en studenten (monitoring)
  • Houd studenten gefocust op hun taken
  • Eenvoudig beheer van de leermiddelen
  • Visueel, intuïtief dashboard

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl