Interactie in lesgeven

Het iMO-LEARN concept bestaat uit een innovatieve zitkubus met of zonder bewegingssensoren (deze communiceren draadloos met digibordsoftware) en een basisboek.

De zitkubus heeft een ongewone vorm. Door het gebruik van polypropyleen is hij licht, kan tegen een stootje, is hij vochtbestendig en heeft een hoge temperatuur resistentie. Bovendien is hij recyclebaar en wordt duurzaam geproduceerd. Het basisboek bevat 53 oefeningen en drie leermethodes: dynamisch zitten, analoog actief leren en digitaal bewegend leren en dat in verschillende leerdomeinen, rekenen, taal, evenwichtsoefeningen en breinbrekers.

Dynamisch zitten

De iMO-LEARN leent zich perfect voor dynamisch zitten. Dit zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Bekijk ons filmpje voor meer duidelijkheid:

Bewegend leren

Tijdens de lessen kan men met de iMO-LEARN alle kanten op. Voor fysieke oefeningen die de hartslag van de leerlingen verhogen waardoor er meer zuurstof in de hersenen komt. Meer zuurstof in de hersenen zorgt voor betere opname van de lesstof. Voor digitaal bewegend leren tover je de iMO-LEARN vliegensvlug om door hem te voorzien van een bewegingssensor. Je koppelt deze sensor met het Digibord en integreert de iMO-LEARN bijvoorbeeld in Quiz – module. De leerlingen beantwoorden de vragen door hun iMO-LEARN te bewegen. Het systeem detecteert de antwoorden volledig automatisch. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl