Beelden zeggen meer dan duizend woorden

Vandaag de dag wordt meer en meer vergaderd en gepresenteerd in compleet ingerichte  ruimtes, waarin de audiovisuele middelen vakkundig zijn geïntegreerd en eenvoudig kunnen worden gebruikt.

HMB Signaal biedt u daarom keuze uit een ruim en hoogwaardig aanbod aan beeld oplossingen, variërend van LCD projectoren en projectieschermen tot touchscreens en monitoren of videowalls.  We bieden u een ruime keuze  uit ons verkoop assortiment met de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden.

VideoWall

Een goed ingerichte vergaderruimte bestaat uit diverse onderdelen en is afhankelijk van het gebruik. Een spreekkamer kan ingericht worden met een monitor of beamer. Voor het aansluiten van verschillende apparatuur zoals een laptop, pc of tablet kunnen er aansluitpunten gerealiseerd worden in de vergadertafel of is de mogelijkheid aanwezig om draadloos te presenteren. Het principe BYOD (Bring Your Own Device) is hier het uitgangspunt. Raakt u altijd de afstandsbediening kwijt? dan kan er een knoppenpaneel of touchscreen geïnstalleerd worden voor het bedienen van bijvoorbeeld de monitor of beamer. Voor een raadzaal of boardroom zijn er uitgebreidere beeld oplossingen mogelijk.

Bekijk hier de catalogus

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze producten en ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem contact op en vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Referenties

HMB Signaal is al jarenlang vaste leverancier van een groot aantal bedrijven en instellingen. Onder andere de onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Monitoren
Kabels
Draadloos presenteren
Touchscreens
Ophanging en bevestiging
Smartboards
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl