Interactieve software huren?

Bij HMB Signaal kunt u nu ook applicaties krijgen die de interactie met klanten en bezoekers vergroot. Deze zijn er voor gemaakt om ze te informeren en te amuseren. Ook kan er voor gekozen worden om een contactformulier in te schakelen zodat u gegevens te verzamelen.

omnitapps logo interactieve software

Applicaties om te informeren

Met de applicaties kunt u uw bezoekers gemakkelijk voorzien van informatie. Een aantal mogelijkheden die we bieden zijn MediaSwipe, Mediaviewer, Browser,  Survey, Wayfinding en de mogelijkheid om brochures direct via de applicatie te versturen naar de gewenste mailadressen.

Voor meer informatie kunt u het pdf-bestand downloaden of contact met ons opnemen.

Applicaties om te amuseren

Naast informatie verschaffen kunt u de bezoekers ook amuseren met verschillende games. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Puzzel games, Shuffle games, Match games, Quiz games en Memo games.

Voor meer informatie kunt u het pdf-bestand downloaden of contact met ons opnemen.

Contactformulieren implementeren

In al onze interactieve applicaties kunt u er voor kiezen om een contactformulier in te schakelen. U kunt zo de bezoeker/gebruiker verplicht stellen om bijvoorbeeld een naam, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten vóór er toegang tot de applicatie mogelijk is.

Deze contactgegevens worden in de software opgeslagen en kunnen op verzoek toegestuurd worden, zodat u achteraf contact met de gebruikers op kunt nemen. Een ideale applicatie dus om op een leuke manier gegevens te verzamelen van potentiële klanten tijdens een evenement.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd naar onze interactieve software en wil u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag dan direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl