Interactieve multimedia huren?

HMB Signaal is al ruim 25 jaar dé specialist op het gebied van verhuur van  interactieve, multimediale en innovatieve toepassingen voor professioneel beeld, geluid, licht en multimedia.

Dat HMB Signaal een neus heeft voor innovatieve en interactieve multimedia weet u inmiddels wel. Waar onze kracht ligt is het aanbieden van een compleet pakket waarin wij de nieuwste technologieën proberen samen te brengen.

Wij zijn uw specialist voor het uitwerken van uw ideeën naar concepten, van tekening naar het samenstellen en assembleren van de nieuwste technische mogelijkheden in uw unieke concept!

Zo proberen wij de beleving van uw doelgroep volledig te prikkelen door middel van zien, horen en beleven door gebruik te maken van zoveel mogelijk zintuigen. U kunt hierbij denken aan geur, geluid, beeld, touchscreens, interactieve sensoren en innovatieve software!

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Volg ons

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze audiovisuele apparatuur verhuur en ontvangt u graag aanvullende informatie? Vraag dan direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Referenties

HMB Signaal is al jarenlang vaste leverancier van audiovisuele installaties van een groot aantal bedrijven en instellingen. Onder andere de onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Multimedia
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl