Geluid huren in Groningen?

Geluid huren groningenHMB Signaal ondersteunt u graag in uw zoektocht naar de meest geschikte professionele geluidsinstallatie of muziekinstallatie. Wij laten u dan graag profiteren van onze jarenlange ervaring op het gebied van professioneel geluid. Zocht u op “Geluid huren Groningen”? Dan bent u bij ons dus op het juiste adres!

Wij verhuren geluidsinstallaties voor achtergrondmuziek en het versterken van spraak tot draadloze vergader- en conferentiesystemen, uitvaart, congressen en indien gewenst met audio opname!

Bij HMB Signaal vindt u de oplossing voor elke bijeenkomst! Wij bieden dan ook een breed scala aan oplossingen. Hieronder hebben wij een kort overzicht voor u opgesteld:

  • Luidsprekers en toebehoren
  • Versterkers
  • Mengtafels
  • Microfoons, zowel bedraad als draadloos
  • En nog veel meer

Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we zullen gezamenlijk kijken wat we voor u kunnen betekenen en een gepaste oplossing vinden. Goed en professioneel geluid huren in Groningen doet u bij HMB Signaal.

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Geïnteresseerd?

Op zoek naar passend geluid uit onze verhuur of ontvangt u graag aanvullende informatie? Vraag dan direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Volg ons

Referenties

Onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl