Partner in audiovisuele apparatuur

De wensen van onze klanten staan hoog in het vaandel. Wij geloven hierbij dan ook in het leveren van een uitstekende service en gepast maatwerk.

Daarnaast zorgen we met onze gerenommeerde merken voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met een helder advies en met uw wensen, budget, gebruikersdoeleinden en bedieningsgemak als uitgangspunt, bieden wij u graag een, full-service totaaloplossing voor het huren van audiovisuele apparatuur.

Ons onderscheidend vermogen

We zijn trots op ons onderscheidend vermogen vanuit onze full-service filosofie:

  • Professioneel en eerlijk advies op maat.
  • Keuze uit vele A-merken die bij uw wensen past.
  • Gekwalificeerd en vakbekwaam personeel.
  • HMB Signaal haalt, brengt en installeert.
  • Alles wordt werkend en getest opgeleverd.
  • Direct contact met vast contactpersoon.
  • 24/7 bereikbare service dienst.
  • Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht, ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Door altijd een full service aan te bieden, bent u ervan verzekerd dat wij niks over het hoofd zien. De wensen van onze klanten staan voorop en wij doen graag iets extra’s om onze klanten tevreden te stellen.

Bereikbaarheid

HMB Signaal is is dag en nacht bereikbaar. Bij noodgevallen komen wij zo snel mogelijk bij u langs op locatie, zelfs buiten de bekende kantooruren. Hiervoor kunt u buiten kantooruren ons storingsnummer raadplegen.

Ook is het mogelijk om op afstand in te loggen op gehuurde computers en laptops. Hier is enkel een internetverbinding voor nodig. Hierdoor kunnen wij u op afstand ondersteunen bij instellingen of defecten aan softwareprogramma’s. Door samen te werken met diverse partners door heel Nederland bieden wij verder ook nog een landelijke dekking als het gaat om het snel oplossen van storingen.

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Geïnteresseerd?

Wilt u gebruik maken van onze service of ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Volg ons

Referenties

HMB Signaal is al jarenlang vaste leverancier van audiovisuele installaties van een groot aantal bedrijven en instellingen. Onder andere de onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl