Beeldapparatuur huren?

sharp videowallDagelijks worden uw klanten overspoeld met visuele informatie. Daardoor zijn ze kritischer en veeleisender dan ooit. Dat maakt het niet eenvoudig om hen te prikkelen of hun aandacht tijdens een presentatie of evenement langdurig vast te houden.

HMB Signaal is uw adres in Groningen voor het huren van professioneel beeld. Wij bieden een keuze uit een ruim, variërend en hoogwaardig aanbod aan visuele communicatiemiddelen. Middelen met de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden, zoals:

  • Beamers met schermen
  • Touchscreens met interactieve schermen
  • Informatiezuilen
  • Videowalls
  • LCD schermen en LED schermen
  • Beeldverdeling en beeldversterking
  • En alles kan geleverd worden met statief en aansturing

Maar daarmee bent u er natuurlijk nog niet. Want welke oplossing is voor uw evenement het meest geschikt? Het huren van een beamer met scherm? Of is een LED scherm toch beter? Geen evenement of presentatie is tenslotte hetzelfde. Om naadloos aan te sluiten bij uw wensen en ambities voorzien wij u graag van een passend advies.

Goede service en het contact verloopt goed. Niet misbruikt worden voor geld, snelle levertijd, productkennis en de juiste informatievoorziening.

Friesland College

Goede bereikbaarheid en gelijk een klik, we spreken dezelfde taal, HMB Signaal denkt met ons mee en zijn betrokken met de bedrijfsvoering (inleven). Het project zwembad de Parrel is een turn key project van a tot z, top!

Sportcentrum Kardinge

De kennis + contact verloopt goed. Ze zijn oplossingsgericht in geval van calamiteiten (noodbeamer).
Ook zijn ze te vertrouwen en men denkt mee voor elkaar. Verder verzorgen ze kwaliteit en een hoge service.

Postillion Hotel Haren

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van onze visuele oplossingen en ontvangt u graag aanvullende informatie? Vraag dan direct een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Volg ons

Referenties

Onderstaande klanten maakten al eens gebruik van onze constante hoge kwaliteit.

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl