Shared
Connections

Shared Connections is een netwerkclub voor bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe, die door middel van kennis en openstelling van netwerkrelaties zaken met elkaar willen doen. Dit betekend dat alle bedrijven uit deze provincies in aanmerking kunnen komen voor een lidmaatschap, mits goedgekeurd door het bestuur volgens het huishoudelijk reglement en passend binnen het 40-40-20 principe en de exclusiviteitsgarantie.

Bekijk de website

Groningse
ICT Combinatie

Promotiedagen

ICT is door de jaren heen een breed begrip geworden. Voor een leek valt alles wat zich in een kantoorpand bevindt en waar een stekker aan zit, al snel onder de noemer “ICT”. En misschien is dat wel een goed uitgangspunt. Zou het niet geweldig zijn als alle technische zaken binnen uw kantoor onder één noemer zouden vallen, waarbij u ook maar één aanspreekpunt heeft? Dat is de behoefte die de Groningse ICT Combinatie graag wil vervullen. Uw complete kantoorautomatisering bij één aanspreekpunt. Of het nu gaat om kantoormachines, telefonie, of uw computer-netwerk, bij de Groningse ICT Combinatie wordt u ontzorgd.

Bekijk de website

Bose Pro

HMB Signaal is al jarenlang de Bose Pro Partner van het Noorden. Wij zijn er namelijk sterk van overtuigd dat met de kwaliteit en toepasbaarheid van hun producten, voor ieder bedrijf een overweldigend geluidssysteem op maat te maken valt. De missie van Bose: “het ontwikkelen best-in-class producten, tools en diensten voor mensen die originele audio-ervaringen willen creëren”, geeft ook aan dat ze vooral kwaliteit willen leveren. Met een Bose-systeem bent u dan ook gegarandeerd van een prachtig geluid.

Bekijk de website

Store Visions

In het concept van Store Visions wordt de ultieme belevingsmix gecreëerd door de klant te laten zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Hierbij worden de nieuwste technologieën integraal ingezet om de identiteit van een winkel via deze mix optimaal te communiceren. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw bedrijf? De specialisten van Store Visions denken met u mee en bieden hoogwaardig advies op maat.

Bekijk de website

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze partners? Bezoek de website of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze samenwerkingsverbanden.

Contact

Volg ons

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl