Catalogus

Een overzicht van onze producten
Touch folie voor etalages

Touch Folie voor etalage ramen

Categorie: Product ID: 1383

Beschrijving

Uw etalage interactief met Touch Folie!

Zorg ook buiten de openingstijden voor maximale exposure en breidt het gebruik van uw etalage uit met de interactieve touchfolie van HMB Signaal. Wij transformeren uw etalage van statisch naar een interactief medium dat uw klanten zelf kunnen bedienen. U kunt met touchfolie uw etalage op eindeloos veel nieuwe manieren inzetten om de aandacht van de consumenten te boeien en te binden.

Hoe werkt de interactieve touchfolie?
Aan de binnenzijde van de etalage wordt de lichtgewicht transparante Touchfolie rechtstreeks op de ruit gemonteerd. Hierdoor is het systeem niet gevoelig voor eventuele beschadigingen die voorbijgangers van buitenaf aan de ruit kunnen toebrengen. Achter de folie wordt een beamer, LCD of LED display gemonteerd. Deze apparatuur is gekoppeld aan een computer waar de gewenste applicatiesoftware en content op geïnstalleerd is.

Volwaardig touchscreen

Op deze manier kunnen voorbijgangers informatie opzoeken over uw bedrijf, product of door een catalogus bladeren. In combinatie met de HMB Signaal thru glass speakers, voegt u de dimensie geluid toe aan uw presentatie. Met onze interactieve Touchfolie-technologie wordt elk glas of acryl oppervlak tot een volwaardig touchscreen getransformeerd.

Informatie folder Touch Folie

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl