Catalogus

Een overzicht van onze producten
Geurmachine

Geurmachine, geschikt voor 50M2

Door gebruik te maken van geuren die uw klant associeert met uw diensten of producten kan er een betere totaalbeleving gecreëerd worden in uw showroom, winkel of stand.

Vraag direct een offerte aan
Categorie: Product ID: 1376

Beschrijving

De juiste geuren maken de klant beleving onvergetelijk.

Geurmarketing is zoveel meer dan alleen het verspreiden van een aangename geur met een geurmachine. Met de juiste geur en geurdispenser versterkt u het effect van inrichting, product, geluid en beeld. Door gebruik te maken van geuren die uw klant associeert met uw diensten of producten kan er een betere totaalbeleving  gecreëerd worden in uw showroom, winkel of stand.

Waar veel bedrijven zich uitsluitend concentreren op audiovisuele middelen, maken wij met de geurmarketing echt het verschil. Onze reukzin werkt diepgaander en verfijnder dan elk ander zintuig doordat de neus in directe verbinding staan met een gedeelte van de hersenen dat verantwoordelijk is voor het geheugen en emoties. Hierdoor wordt aangenomen dat onze reukzin 75% van onze dagelijkse emoties beïnvloedt. Reuk is een stille, maar krachtige raadgever voor de aankoopbeslissingen van uw klanten!

Welk effect heeft een geurmachine?

Start dus vandaag nog met geurmarketing. Voor advies over geurmarketing voor uw bedrijf kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee. Geurmarketing blijft per slot van rekening maatwerk!  U kunt de systemen huren of kopen bij HMB Signaal. Afhankelijk van het doel kunnen we met de juiste geur verschillende effecten realiseren:

  • Klanttevredenheid:de juiste geur zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen en hun ervaringen met uw bedrijf positiever beoordelen.
  • Verblijfsduur:mensen zullen langer blijven daar waar ze zich prettig voelen.
  • Koopbereidheid én omzet:geuren kunnen aantrekken, overtuigen en overhalen
  • Merkherinnering en klantenbinding:mensen kijken terug op een prettige ervaring en zullen hierdoor eerder geneigd zijn terug te keren.
  • Communicatie-uitingen:geur kan andere communicatie uitingen versterken. Het laat tekst en beeld tot leven komen en kan een product of ruimte een vleugje luxe en prestige mee geven.
  • Concurrentievoordeel:met de juiste geur onderscheidt u zich van uw concurrenten en biedt u een complete beleving aan uw klant of gast.
  • Associatie en herkenning:een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar geur heeft een directe verbinding met emotie en geheugen. Geur brengt u in een tel terug in de tijd.
  • Geurverwijdering:inzet van een geursysteem kan nare geuren verdrijven en een prettige ambiance ervoor terugbrengen.

De geurmachine maakt geurmarketing betaalbaar zonder in te boeten op functionaliteit en prestatie. De professionele geurverspreiders zijn ontwikkeld als point-of-sale geursystemen maar zijn veel breder inzetbaar. De geurverspreider voldoet aan de strengste eisen met betrekking tot veiligheid en milieu. Bij de ontwikkeling van het geursysteem is echter vooral ook veel aandacht besteed aan de operationele, commerciële en financiële context waarbinnen geurmarketing gebruikt wordt. Het resultaat is een uiterst krachtige en doeltreffende geurverspreider die u de volledige kracht van geurmarketing biedt maar dan wel betaalbaar.

De geurverspreider bestaat uit een geurdiffuser met twee onafhankelijk van elkaar te gebruiken aroma cartridges. Dit geursysteem kan met één cartridge een ruimte tot 50 m2 voorzien van een aangename geur. Bij gebruik van beide geurcartridges tegelijkertijd kan zelfs een groter oppervlak worden begeurd.

Geurverspreider met droge diffusie technologie: In tegenstelling tot geursystemen op oliebasis, werken de onze professionele geurverspreiders met aroma cartridges met geurkorrels. Door lucht langs deze cartridges te leiden wordt een aangename geur gecreëerd zonder dat er kleine aromaspetters in de lucht komen zoals bij olie geursystemen. De geurverspreider laat daardoor geen residu achter op kleding, vloeren of wanden. Het geursysteem is volkomen veilig, ook bij gebruik in food en zorg omgevingen.

Eenvoudig te programmeren geursysteem: Met de programma’s van de geurverspreiders kunt u eenvoudig en snel de juiste geur intensiteit en het gewenste bereik instellen. Ook kunt u de tijden en dagen van geurverspreiding instellen en hierbij desgewenst ook wisselen tussen de geurcartridges. Zo kunt u variëren met aroma gedurende de dag.

 

 

Verwisselen van de aroma cartridges binnen luttele seconden: Het vervangen van de aroma cartridges is kinderspel. U haalt de oude cartridge eraf en klikt de nieuwe erop. Snel en makkelijk, zonder in aanraking te komen met aroma (zoals bij olie geursystemen vaak wel het geval is).

Geurverspreider met real-time inzicht in aromaverbruik: De geurcartridges hebben een capaciteit van 190 uur. De geurverspreider geeft real-time inzicht in het aromaverbruik. U kunt op het display aflezen hoeveel er nog in de aroma cartridges zit. Ook geeft het geursysteem een signaal als de aroma cartridges leeg zijn en vervangen dienen te worden.

Product informatie geurmachine

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl