Catalogus

Een overzicht van onze producten
Geluidsdouche

Nieuw: de Geluidsdouche!

Het effect van de muziek keuze is meerdere malen onderzocht, wat blijkt: door de juiste muziek zijn consumenten eerder geneigd om een bepaald product te kopen omdat ze in de juiste stemming worden gebracht door de audio.

Vraag direct een offerte aan
Categorieën: , , Product ID: 2799

Beschrijving

HMB Signaal is constant op zoek naar de meest actuele en innovatieve audio systemen. Maar wij leveren meer dan alleen audio. HMB Signaal levert een ervaring. Geluid is namelijk na geur de grootste factor bij het koopgedrag van mensen. Die ervaring willen we aan bieden met onze nieuwe producten zoals onze geluidsdouche.

Geluidsdouche

Een van die nieuwe producten is dus de ‘geluidsdouche’. Deze speakers werken net als spotlights maar dan met audio. Als een persoon onder deze ‘douche’ gaat staan hoort diegene muziek, 30 cm er vandaan is er niks meer te horen. Dit is erg handig voor winkeliers die meerder soorten producten verkopen.
Bijvoorbeeld in een supermarkt staat u in het pad met de wijnen en speciaal bier. Terwijl u een rode wijn uitzoekt hoort u klassieke muziek. Eenmaal bij de special bieren hoort u Duitse schlager wanneer u een Duits bier merk ziet. Dit is niet alleen leuk, maar het helpt ook daadwerkelijk bij aan de omzet van uw onderneming.

Modellen:

  • Passief met externe versterker
  • Actief met interne versterker

Maten (in cm):

  • Passief: 60×20, 60×60, 120×20, 180×20
  • Actief: 60×60, 120×20

Kleuren:

  • Zwart
  • Wit
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl