Catalogus

Een overzicht van onze producten
Touchscreens

Touchscreens Van HMB Signaal

HMB Signaal is uw adres als het gaat om professionele touchscreens. Met onze ruime keuze aan touchscreens van diverse A merken zit er altijd wel de juiste voor u er tussen.  De touchscreens kunnen staand of liggend en kunnen ook gebruikt worden voor informatiezuilen.

Vraag direct een offerte aan
Categorieën: , Product ID: 2838

Beschrijving

Mogelijkheden Van Touchscreens

Met deze zuilen laat u op een mooie en krachtige manier uw boodschap overbrengen. Samen in combinatie met door ons geleverde applicaties zorgt u voor interactiviteit met uw publiek.  Bezoekers kunnen plattegronden van uw gebouw, expo of museum gebruiken om zichzelf wegwijs te maken. Een andere mogelijkheid is om contactgegevens en feedback van klanten te krijgen door vragenlijsten te laten invullen. Dit draagt bij aan de doorontwikkeling van uw organisatie.

Onze touchscreens hebben verschillende formaten  en passen binnen ieder zijn budget. Onze touchscreens kunnen bijvoorbeeld  gebruikt worden voor vergaderingen, conferenties, het onderwijs en in de retail.

Mocht u moeite hebben met het uitkiezen van een touchscreen dan helpen wij u graag met de keuze. Samen nemen we door wat uiteindelijk de beste oplossing voor u is.

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl