Catalogus

Een overzicht van onze producten
i 3 77 inch board

i3 135 inch board, 10 touch punten

Categorie: Product ID: 1623

Beschrijving

Vergeleken met de traditionele interactieve whiteboards, bevat de i3Board een aantal unieke kernmerken. Naast pen- en vinger herkenning, maakt de betrouwbare en nauwkeurige V-sense touch technologie het mogelijk dat er met meerdere gebruikers tot 10 touchpunten kunnen worden aangeraakt.

UITSTEKEND ZICHT

Het i3 Duo oppervlak is het ideale projectie oppervlak met een minimale verblinding die hotspots elimineert en dus visuele vermoeidheid vermindert. Er is geen noodzaak om de kamer te verduisteren; u kunt de jaloezieën open laten, omdat het oppervlak een minimale reflectie heeft.

PERFECT DROOG-UITWISBAAR

De i3 Duo oppervlak is perfect droog-uitwisbaar en laat geen sporen van het uitwissen na(ghosting). In het geval van een stroomonderbreking of wanneer u maar met een gewone whiteboard marker wilt schrijven, geen probleem! i3BOARD is de perfecte match voor gemengde leeromgevingen.

SIZE MATTERS

i3BOARD is de eerste die een 135″ interactive whiteboard lanceert. Dit is ‘s werelds grootste interactieve whiteboard, omdat size matters! Nu kunt u volop genieten van 10-touch bij het werken met verschillende gebruikers op 1 oppervlakte. Het enorme schrijfblad maakt het mogelijk om verschillende vensters te openen naast elkaar, zonder afbreuk te doen aan het zicht.

LAGE TOTAL COST OF OWNERSHIP

De V-Sense touch technologie is stofbestendig. Het ultra-smalle aluminium frame ziet er niet alleen mooi uit, het maakt het onderhoud eenvoudig wat de total cost of ownership verlaagt. De duurzame geëmailleerd stalen oppervlakken met levenslange garantie zijn op hun plaats in ruwe omgevingen. Alle i3BOARDS bevatten een bevestiging voor wandmontage.

Product informatie i3 135 inch Board,   10 punt touchtechniek

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl