Catalogus

Een overzicht van onze producten
i3Sync Pro

i3SYNC Pro, De Nieuwe Manier Van Presenteren

Met i3SYNC PRO kan je je scherm binnen de seconde delen zonder kabels en installatie. Het maakt niet uit of je een desktop, een smartphone, een tablet of zelfs een camera gebruikt, i3SYNC is onafhankelijk van het besturingssysteem en laat eender welk HDMI-apparaat toe om video en audio in hoge kwaliteit af te spelen op een groot scherm.

Vraag direct een offerte aan
Categorieën: , Tags: , Product ID: 2917

Beschrijving

Samenvatting i3Sync Pro

Verander voorgoed de manier waarop u presentaties geeft met dit compact en licht presentatieapparaat. Met de gebruiksvriendelijke i3SYNC beheert u uw presentatie en uw publiek. Het apparaat is universeel compatibel met alle toestellen die over een HDMI-aansluiting beschikken. Sluit de draadloze zender en ontvanger gewoon aan op uw toestel en u kan van start gaan. i3SYNC Pro is een echt plug & play apparaat, u hoeft zelfs geen extra software op uw computer te installeren.

Opgeruimd staat netjes

Iedereen is bekend met de situatie waarin je moet zoeken naar een kabel op de rommelige tafel of waarin iedere deelnemer zelf een connector moet meenemen. i3SYNC Pro is een klein, draadloos HDMI-apparaat met een strak ontwerp. Het past perfect in een proper klaslokaal.

Hoge beeldkwaliteit

Maak kennis met Full HD-beeld. Deel afbeeldingen, bestanden, presentaties, video’s en veel meer in hoge kwaliteit op een groot scherm. Dankzij het AV-systeem van het scherm waarop je presenteert krijgt je geluid een ongekende impact!

Bevorder samenwerking

Schakel van het ene scherm over op het andere met één klik op de knop. i3SYNC Pro laat tot 254 gebruikers het scherm overnemen. Bevorder de samenwerking in je klas en verander voorgoed de manier waarop je presentaties geeft.

Bespaar tijd

Prutsen met kabels en het aanpassen van resoluties zijn problemen van het verleden! Deel je scherm onmiddellijk, zonder installatie en vanaf eender welk HDMI-apparaat. i3SYNC Pro is plug-and-play en bespaart jij en je klas kostbare tijd

Gemakkelijk hanteerbaar

Je kan je apparaten zo vaak herschikken als je wil, iedereen is in staat zenders en ontvangers met elkaar te verbinden. Je hoeft geen IT-expert zijn. Organiseer je een grotere bijeenkomst dan normaal? Geen probleem! Je kan de zenders van een ander lokaal gebruiken, ze direct linken aan de nieuwe ontvanger en je bent klaar.

  • Draadloos streamen van audio & video
  • Plug & play (geen drivers)
  • Schakel onmiddellijk over van de ene presentator naar de andere: druk gewoon op de knop
  • Tot 254 unieke gebruikers in één ruimte
  • Compatibel met alle HDMI-toestellen: pc, laptop, tablet, smartphone, camera… het maakt niet uit
  • Onafhankelijk van besturingssysteem: Windows, Mac, Android, Linux, …
  • Flexibel & compact: 5×5 cm
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl