Catalogus

Een overzicht van onze producten

Resultaat 1–9 van de 95 resultaten wordt getoond

 • i3Sync Pro

  i3SYNC Pro, De Nieuwe Manier Van Presenteren

  Met i3SYNC PRO kan je je scherm binnen de seconde delen zonder kabels en installatie. Het maakt niet uit of je een desktop, een smartphone, een tablet of zelfs een camera gebruikt, i3SYNC is onafhankelijk van het besturingssysteem en laat eender welk HDMI-apparaat toe om video en audio in hoge kwaliteit af te spelen op een groot scherm.

  Verder lezen
 • Bose EdgeMax

  Bose EdgeMax Luidspreker

  De Bose EdgeMax luidsprekers zijn de volgende stap als het gaat om ingebouwde plafond luidsprekers. Deze luidsprekers kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld wachtruimtes en in winkels.

  Verder lezen
 • Touchscreens

  Touchscreens Van HMB Signaal

  HMB Signaal is uw adres als het gaat om professionele touchscreens. Met onze ruime keuze aan touchscreens van diverse A merken zit er altijd wel de juiste voor u er tussen.  De touchscreens kunnen staand of liggend en kunnen ook gebruikt worden voor informatiezuilen.

  Verder lezen
 • iBeacon

  iBeacon, de Persoonlijke gids en info verzamelaar!

  iBeacon is een apparaatje dat informatie naar mobiele telefoons kan versturen. De iBeacon kan iemand begroeten wanneer diegene in een winkel binnenstapt en kan diezelfde persoon ook helpen bij het vinden van een bepaald product.  Verder kan de iBeacon ook informatie over een product waar een persoon dichtbij staat versturen.  In grotere winkels is het ook mogelijk om de weg te wijzen voor een bezoeker als diegene de kassa of iets dergelijks zoekt.

  Verder lezen
 • Narrowcasting

  Narrowcasting Van HMB Signaal

  Narrowcasting is een van de beste manieren om de winkelervaring van klanten te verbeteren. Onderzoekers hebben ontdekt dat 70% van de consumenten hun aankoopbeslissing bepalen op de plek van de aankoop zelf.

  Verder lezen
 • Geluidsdouche

  Nieuw: de Geluidsdouche!

  Het effect van de muziek keuze is meerdere malen onderzocht, wat blijkt: door de juiste muziek zijn consumenten eerder geneigd om een bepaald product te kopen omdat ze in de juiste stemming worden gebracht door de audio.

  Verder lezen
 • Panasonic Space Player

  Panasonic Space Player

  De Panasonic Space Player is een projector die gemaakt is om te kunnen projecteren op niet alleen vlakke achtergronden, maar ook op andere vormen en objecten zoals paspoppen.

  Verder lezen
 • Touchscreen kids tafels

  Touchscreen kids tafels op maat gemaakt

  Bij HMB Signaal kunt u terecht voor op maat gemaakte touchscreen kids tafels met Omnitapps Games Software. Deze tafels zijn grote successen in winkels en wachtruimtes van tandartsen en dokters. De Omnitapps Games kunnen uit meerdere spelletjes en puzzels bestaan die kinderen urenlang kunnen vermaken.

  Verder lezen
 • HDMI DVI kabel

  HDMI DVI kabel

  HDMI DVI kabel Dit is een verloop kabel van DVI naar HDMI deze kabel word gebruikt voor het overbrengen van video signalen met hoge resoluties. Deze kabel is verkrijgbaar in de maten 0.9M,1.8M,3.0M,3.7M,4.6M,7.6M,10.7M,15.2M,19.8M.
  Verder lezen
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl