HMB Signaal is de exclusieve Bose professional dealer in de provincie Groningen. Dit houdt in dat alle professionele systemen van BOSE in en om Groningen geleverd en – indien gewenst –  gemonteerd worden.

Luidsprekers van Bose staan wereldwijd bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Luidsprekers alleen vormen echter geen totaal oplossing voor uw mogelijke behoefte. HMB Signaal heeft er groot belang bij dat u, als uiteindelijke gebruiker, op de best denkbare wijze wordt geholpen bij het kiezen van het juiste Bose product. Om die reden heeft Bose besloten de verkoop en installatie van haar producten te beperken tot geautoriseerde Pro Partners.

Ons assortiment

Wij selecteren de juiste producten uit een uitgebreid assortiment van luidsprekers, versterkers, regelapparatuur en andere producten en accessoires voor het samenstellen van complete geluidssystemen. Dit omvat systemen voor achtergrondmuziek in winkels, bars, restaurants en hotels, ‘long throw’-luidsprekers voor stadions en sporthallen, weerbestendige luidsprekers voor toepassingen in de open lucht, portable systemen en complete geluidssystemen in grootschalige faciliteiten, inclusief volwaardige omroep-, alarmerings- en evacuatiefuncties en toepassingen met meerdere bronnen, meerdere zones en meerdere ruimtes.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze producten voor verhuur of verkoop en ontvangt u graag aanvullende informatie? Neem contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Neem contact op

Bose pro partner - HMB signaal

Luidsprekers:

Bose L1 Systems
Bose F1 Systems
Bose Freespace
Bose LT
Bose Panaray

Versterkers:

Bose Powermatch
Bose Freespace

Software:

Bose Modeler
Bose ControlSpace
Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl