1 April bestaat HMB Signaal 30 jaar. Reden tot een feestje toch? Om dit te vieren zullen er in de hele maand April acties volgen.

Gedurende de maand April zullen er op de website en social media updates volgen over de acties die gaan komen. Daarnaast komt alle informatie over de acties en de producten die erbij horen op deze pagina. Houd dus deze pagina en onze social media goed in de gaten om erachter te komen met welke acties HMB Signaal het 30- jarig bestaan gaat vieren.

De eerste actie is inmiddels bekend!

Acties (op=op)

  • Bij aankoop van de Bose VB1 Videobar krijgt u de Bose SoundSport in-ear cadeau.

Actie producten:

Bose VideoBar VB1 & Bose SoundSport Wired in-ear

De Bose Videobar VB1 is een alles-in-één USB-conferentieapparaat dat eersteklas audio en video naar vergaderruimtes brengt – van kleine ruimtes tot middelgrote ruimtes. Duidelijk worden gezien, volledig gehoord en begrepen worden. Zes beam-steering microfoons richten zich automatisch op stemmen in de kamer en onderdrukken ruis. Een 4K ultra-HD-camera met autoframing levert kristalheldere video, waardoor deelnemers op afstand het gevoel hebben dat ze in de ruimte zijn. Het eigen Bose-geluid ondersteunt multimediapresentaties, speelt Bluetooth®-audio af en zorgt ervoor dat stemmen tijdens het gesprek natuurlijk klinken. Aansluitmogelijkheden met één kabel betekent dat er geen aparte audio- en videokabels nodig zijn aan tafel, waardoor er minder kabelwarboel is. Of het nu gaat om een ​​snelle check-in in de ochtend of een workshop van een hele middag, de Bose Videobar ™ VB1 helpt je meer te zien, meer te horen en beter samenwerken.

Maak je workout energieker met vol, gebalanceerd geluid dat je niet ervaart met traditionele sporthoofdtelefoons. SoundSport in-ear headphones zijn zweetbestendig, comfortabel en stabiel – zelfs tijdens een intensieve workout. Bedien het volume, sla nummers over en beantwoord gesprekken eenvoudig via de in-line microfoon. Als muziek je motiveert, verleg je grenzen nog verder met een hoofdtelefoon die is ontworpen voor een actieve levensstijl.